Onderhoud lichtreclame Blomsma Print & Sign

Onderhoud Lichtreclame

Onderhoud uw lichtreclame!

Onderhoud aan uw lichtreclame is van groot belang. Niet alleen omdat uw reclame er netjes uit blijft zien, ook de technische staat is erg belangrijk. Het is natuurlijk niet gewenst dat bijvoorbeeld door een defect of schade delen van de lichtreclame los raken, waardoor een stroomstoring of soms zelf brand kan worden veroorzaakt. Een slecht verlichtte en met mos begroeide lichtreclame geeft uw bedrijf een onverzorgde uitstraling en dat wilt u niet! Periodiek onderhoud verlengt ook de levensduur van uw reclame. U kunt bij Blomsma Print & Sign een onderhoudsovereenkomst afsluiten.

Onderhoudovereenkomst

Tijdens het onderhoud wordt er door ons aandacht besteed aan zowel het uiterlijk als de technische staat van o.a.: de verlichting, de belettering, het lakwerk, de constructie en de elektrotechnische kant van de installatie. Kleine reparaties worden uitgevoerd en storingen verholpen. Oude TL-buizen en starters met hun beperkte levensduurworden preventief vervangen, de lichtreclame wordt in- en uitwendig gereinigd en de eventuele tijdklok wordt weer op tijd gezet. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat eventuele schade beperkt blijft. Ter vergelijking: uw auto wordt ook minimaal 1 keer per jaar gecontroleerd en krijgt ook regelmatig een wasbeurt.

Statusrapportage

U krijgt een overzichtelijk statusrapport van uw lichtreclame en een overzicht van de werkzaamheden welke zijn uitgevoerd. Met een onderhoudsovereenkomst bent u ervan verzekerd dat wanneer er ondanks het reguliere onderhoud toch een storing aan de verlichting optreedt, wij deze binnen 2 werkdagen zullen herstellen! Ook van grotere mankementen/onvolkomenheden wordt u op de hoogte gebracht, krijgt u een advies op maat en een aanbieding voor het herstel ervan.

Onderhoudsbeurt

Naast het reguliere onderhoud kunt u ook kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Vooral voor wat oudere reclames kan dit zinvol zijn. Wij onderhouden ook reclames welke niet door Blomsma geleverd zijn! Aan de hand van uw wensen doen wij u graag een passende aanbieding zodat u jarenlang verzekerd bent van een goed ogende, naar behoren functionerende en veilige lichtreclame. Geïnteresseerd in meer informatie over onze mogelijkheden, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel ons gerust: 079 330 10 77 bekijk onze projecten