Neonreclame als blikvanger voor uw merk of product

Neonreclame

Neonreclame: ook voor uw logo

De meest authentieke vorm van lichtreclame is neonreclame. Neonreclame als blikvanger voor uw merk of product is een wereld apart: mooi, flitsend, het leeft en heeft een ongeëvenaarde uitstraling. Ook de techniek inspireert ons. Het is een glasbuis met gas en elektroden. Onder stroom levert dat licht op. Die buis kunnen wij in iedere gewenste vorm brengen en het gas kunnen wij zodanig afvullen dat het de gewenste kleur uitstraalt. Neonreclame is daardoor ook uitstekend geschikt om een (gevel)logo mee te vormen.

Gebruikt in kunstobjecten

Neon is uniek, mooi en ambachtelijk. Het heeft een grote aantrekkingskracht op kunstenaars. Een snelle vergelijking met lichtbronnen zoals led en tl is dat led-verlichting en tl-buizen bijna altijd worden weggewerkt in lichtbakken of doosletters terwijl neon altijd zichtbaar blijft. Neon heeft een grote lichtkracht en prikkelt de creativiteit van iedere kunstenaar. Onze specialist informeert u graag over de mogelijkheden van neon in creatieve reclame en kunstobjecten. Neonreclame als blikvanger voor uw merk of product zorgt voor veel aandacht en een hippe, authentieke uitstraling.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery neonreclame. In onze gratis white paper genaamd 'Hoe uw lichtreclame wint van alle andere'  gaan we diepier in op de eisen waar een goede lichtreclame aan moet voldoen.

Bekijk de animaties van de doosletterprofielen.

bekijk onze projecten