Lichtbakken Blomsma Print & Sign

Lichtbakken

Lichtbakken zijn voordelig

Functionaliteit heeft soms voorrang op creativiteit. Natuurlijk realiseren wij met lichtreclame graag creatieve hoogstandjes. Maar voor veel gevelreclame en buitenreclame toepassingen  is een lichtbak toereikend. Ook bij lichtbakken hanteren wij de creatieve- en kwaliteitscriteria.

Rechthoekig of in contourvorm

Naast de veel voorkomende rechthoekige lichtbakken maken wij ook lichtbakken in vrije vormen. Zo realiseren wij bijvoorbeeld een lichtbak in de contourvorm van uw bedrijfslogo. Haast iedere vorm is daarbij denkbaar en te realiseren.

Plaat of doek

Allereerst bepaalt het grafisch ontwerp de communicatiekracht van uw lichtbak. Ook de uitvoering, de grootte en de plaats op het pand dragen hieraan in belangrijke mate bij. Deze factoren bepalen tevens of wij uw lichtbak voorzien van lichtdoorlatend acrylaat, slagvast polycarbonaat of polyester doekmateriaal. In alle uitvoeringen voorzien wij het materiaal van uw logo, ontwerp of reclameboodschap.

Led of tl als lichtbron

Led-verlichting en tl-buizen kunnen beide in een lichtbak worden verwerkt. Daarbij heeft iedere lichtbron specifieke kwaliteiten. Wij houden bijvoorbeeld rekening met aspecten zoals lichtkracht- en lichtkleur, energieverbruik, onderhoud, plaats op het object, investerings- en onderhoudsbudget.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery lichtbakken.

Bekijk de animaties van de doosletterprofielen.

bekijk onze projecten