Led lichtreclame voor meer zichtbaarheid in het donker

Led lichtreclame

Grafisch en creatief meer mogelijkheden

Lichtreclame zorgt voor meer zichtbaarheid in het donker. Led-verlichting kan worden verwerkt in doosletters en lichtbakken, maar biedt de grafisch ontwerper, marketeer en reclamemaker veel meer creatieve mogelijkheden. Immers, led lichtreclame is klein en daardoor subtiel toepasbaar. Een echte uitdaging waar wij graag in meegaan. In onze gratis white paper genaamd 'Hoe uw lichtreclame wint van alle andere'  gaan we diepier in op de eisen waar een goede lichtreclame aan moet voldoen.

Led lichtreclame is er in kwaliteiten

Er is veel slechte kwaliteit op de markt. Daarmee doelen wij onder andere op led-verlichting waarvan de lichtopbrengst sneller dan gebruikelijk terugloopt. Wij baseren onze adviezen op factoren als meetbare kwaliteit, creatieve (reclame)toepassingen en communicatiewaarde, de gewenste levensduur, uw budgettaire mogelijkheden etc.

Duurzame Led lichtreclame

Laten we duidelijk zijn: Led-verlichting is de trend. De soms wat hogere aanschafprijs verdient zich terug door langere levensduur, minder onderhoud, en lager energieverbruik. Een lastige keuze? Onze specialist voor led-reclame zet graag de voordelen en nadelen voor u op rij!

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery led-reclame. In onze blog over de historie van signing leest u meer over het ontstaan van Led verlichting en Led-lichtreclame.

Bekijk de animaties van de doosletterprofielen.

bekijk onze projecten