Gevelletters & gevelreclame voor uw bedrijfspand of winkel

Gevelletters & gevelreclame

Gevelletters & gevelreclame in alle vormen en maten

Gevelletters & gevelreclame voor uw bedrijfspand of winkel zorgen dat uw merk of boodschap gezien wordt. Bij het gebruik van gevelletters & gevelreclame kunnen grafisch ontwerpers zich volledig uitleven. In principe zijn er geen beperkingen qua vormgeving, typografie en materiaalgebruik. Gevels verdienen fraai uitgevoerde gevelreclame! Doordat gevelletters per stuk aan de gevel worden gemonteerd blijft de sfeer van de gevel in tact. Met gevelbelettering kunnen wij meer bereiken dan sommige opdrachtgevers denken.

Combinatie met verlichting

Bij gevelbelettering is lichtuitstraling, zoals bij doosletters, niet altijd gewenst of toegestaan. Soms zijn er hiervoor ook financiële of praktische belemmeringen. Bij zwevende letters mag aanlichten van de gevel achter de letters meestal wel. En veelal is ook het aanlichten van de gevelletters een fraaie optie.

Materialen

Gevelletters bieden de vormgever ook qua materiaalgebruik en afwerking onbeperkte mogelijkheden. Een uitdaging waar wij graag in meegaan! Wij maken letters, logo’s en vrije vormen van kunststof, aluminium of staal, eventueel in kleur gespoten, mat of glans. Vraagt het ontwerp om wat body, dan lassen wij er een rand op. Montage kan direct tegen de ondergrond of op afstand. Is een flinke body gewenst, dan adviseren wij het gebruik van doosletters. In ons blog leest u meer over de 5 tips om de juiste gevelletters voor uw situatie te bepalen.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery gevelletters & logo's.

Bekijk de animaties van de doosletterprofielen.

bekijk onze projecten