vloerdecoratie

Vloerdecoratie

Vloerdecoratie geeft extra dimensie

Vloerdecoratie is er in veel verschillende toepassingen. Van losse promotionele stickers tot volledige vloertapijten in grote en kleine ruimten. Door vloeren te voorzien van decoratieve of communicatieve uitingen wordt een extra dimensie in een ruimte gecreëerd. Passend in uw interieurinrichting adviseren wij u een oplossing op maat. Bekijk ook onze projectgallery voor meer voorbeelden van vloerdecoratie.

Vloerbestickering is multifunctioneel

Evenals wanddecoratie en glasdecoratie bieden vloeren de mogelijkheid om groots uit te pakken met indrukwekkende visuals. Denk aan een showroom voorzien van knallende floorgraphics of een expositie waarbij de vloer onderdeel uitmaakt van de presentatie. De creatieve mogelijkheden met vloervisuals zijn haast onbeperkt. Ook wordt vloerbestickering ingezet als onderdeel van routing op evenementen of interne bewegwijzering.

Vloerbekleding in diverse uitvoeringen

Blomsma Print & Sign bedrukt een breed assortiment aan materialen. Denk aan zelfklevend vinyl, laagpolig tapijt, duurzaam vloervinyl maar ook kurk, rubber en parket kunnen wij voorzien van iedere gewenste print of design. Afhankelijk van de gewenste levensduur en uw budget bieden wij u de meest passende kwaliteit en materiaalkeuze. Ook geven wij garantie af op duurzaamheid en hechting.

Promotionele vloerstickers

Naast permanente vloerbekleding als onderdeel van interieurdecoratie produceert en monteert Blomsma Print & Sign ook promotionele vloerstickers. Onder andere voor winkelbedrijven, beurzen en promotiecampagnes leveren wij vloerstickers voor zowel binnen als buitengebruik. Voor meer informatie over materialen en toepassingen bekijkt u onze productpagina “vloerstickers”. bekijk onze projecten