totaalprojecten interieurtoepassingen Blomsma Print & sign

Totaalprojecten interieurtoepassingen

Totaalprojecten interieurtoepassingen binnen Blomsma Print & Sign

Een verzoek om advies en realisatie van interieurtoepassingen leidt regelmatig tot andere vormen van signing. Binnen Blomsma Print & Sign wordt daarom nauw samengewerkt op het gebied van totaalprojecten interieurtoepassingen, bewegwijzering, geveltoepassingen, lichttoepassingen, creatieve toepassingen en wagenparktoepassingen. Waar nodig doen wij een beroep op de expertise van andere divisies binnen de Blomsma Groep.

Total project management

Bij kleine projecten adviseren en versterken onze collega’s van de verschillende afdelingen elkaar. Zij completeren elkaars vakkundigheid en productassortiment. Voor de grote projecten formeren wij strategische projectteams. Belangrijk is dat u bij de Blomsma Groep de juiste en voor u vertrouwde contactpersonen heeft. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde om u optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden.

Blomsma Groep

Blomsma is ruim 35 jaar actief in visuele communicatie. Blomsma Print & Sign richt zich op alle vormen van interieurdecoratie. Daardoor hebben wij voor iedere situatie een goede oplossing. Dat kan zijn sec de productie conform uw bestek, volgens ‘uw recept’, of een compleet project van inventarisatie tot en met realisatie, aangevuld met onderhoud daarna. Voor meer informatie over totaalprojecten interieurtoepassingen kunt u contact opnemen met één van onze projectleiders.