SQUID® Raamdecoratie Blomsma Print & Sign

SQUID® Raamdecoratie

Wat is SQUID®?

SQUID® Raamdecoratie is een nieuwe en innovatieve raambekleding van zelfklevende, transparante stof waarmee ieder soort raam eenvoudig te bekleden is. “Textiel als raamdecoratie” klinkt voor iedereen waarschijnlijk zeer bekend. Men denkt dan direct aan gordijnen of vitrages, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Privacy is nu ook te creëren door het toepassen van zelfklevende semi-transparante stof. Dus geen raamfolie of vitrages, maar vlak textiel! Dat is SQUID® Raamdecoratie.

Veelzijdig toe te passen

SQUID® raamtextiel is toe te passen op elk type raam, ongeacht de vorm of het formaat. Verder is SQUID® Raamdecoratie vocht- en hittebestendig en is het uitermate geschikt voor grotere kantooromgevingen. Met de brandveiligheidsklasse M1/B1 is het prima toe te passen in openbare ruimtes en bedrijfsmatige ruimtes waar strenge brandnormen gelden. Daarmee is SQUID® uitermate geschikt voor kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels, restaurants en particuliere woningen. Het textiel kan temperaturen aan tot 60°C en ook blootstelling aan hoge concentraties vocht heeft geen invloed op de kleefkracht van het product. Hierdoor kan SQUID® ook in badkamers, garages, keukens en wasruimtes aangebracht worden. SQUID® is de oplossing om privacy te genereren, maar wel het daglicht binnen te laten en van het uitzicht te genieten. Het effect is vergelijkbaar met dat van een glasgordijn. Voorbijgangers kunnen overdag niet of nauwelijks naar binnen kijken, maar wanneer binnen de lampen aan gaan zal de inkijk minder worden belemmerd. Hiermee is SQUID® goed toepasbaar in kantoren voor bijvoorbeeld vergaderkamers, maar ook in onderwijsinstellingen, horecagelegenheden, luchthavens, recreatie of in de zorg.

Stijlvol en natuurlijk

SQUID® creëert een mooie en natuurlijke uitstraling. Tijdens de introductie op de Salone del Mobile in Milaan werd het zelfklevende textiel door duizenden architecten en designers vol bewondering bestudeerd. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur. Door de antibacteriële behandeling in het productieproces is slechts een vochtige microvezeldoek of stofzuiger met borstel voldoende om het product schoon te maken. Het raamtextiel is inmiddels verkrijgbaar in vijf verschillende Earth tinten, zodat het perfect in ieder interieur past. De unieke en fijne textuur van het textiel is te wijden aan het speciale productieproces waarin polyester garens gebruikt zijn zodat het zacht en warm aanvoelt.

Professionaliteit en innovatie komen samen

De producent van SQUID®, Lampe Textiles, heeft een rijke historie in de textielindustrie en heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Door het nastreven en toepassen van uitmuntende kwaliteitsgaranties kiest Blomsma ervoor om het product SQUID® toe te voegen aan het assortiment. Onze productspecialisten hebben een blogpost geschreven over SQUID® waar u ook meerdere afbeeldingen van de toepassing van SQUID® kunt zien. bekijk de blogpost