interne decoraties Blomsma Print & Sign glasdecoraties

Interne decoraties

Interne decoraties door wandvullend beeld

Wilt u interne decoraties in uw pand? Een eye-catcher waarover gesproken wordt? Dan is wandvullend beeld, van vloer tot plafond en van hoek tot hoek, een aantrekkelijke optie. De wanden van uw winkel, kantoor of zorginstelling lenen zich uitstekend voor wand-, glas-, vloer-, en plafondecoraties. De decoratiemethode die wij u adviseren wordt bepaald door het oppervlak van de wand, de gewenste uitstraling, en het gebruik van de ruimte. Wij decoreren met zelfklevend vinyl op gladde of gestructureerde ondergrond, naadloos behang en aluminium textielframes.

Glasdecoratie prikkelen de creativiteit

Met de transparante en lichtdoorlatende eigenschappen van een breed assortiment speciale glasfolies bereiken wij leuke effecten op de glaswanden in uw interieur. Zeker met een ontwerp waarin computergesneden items, full color print, en print met witte inkt gecombineerd zijn wordt uw glaswand ineens een spannende uiting van creativiteit. Daarnaast bieden wij ook praktische oplossingen op het gebied van zonwering, isolatie en beveiliging.

Vloerdecoratie, verwijderbaar of permanent.

Vloerstickers, full color geprint en/of contourgesneden, zijn eenvoudig te plakken op zowel een harde als op een zachte ondergrond. Binnen een bepaalde periode zijn ze probleemloos te verwijderen en dus goed inzetbaar voor promotionele acties. Voor een permanente toepassing kunnen we een speciale transfertechniek toepassen in combinatie met een passende coating. Printen op tapijt en vloervinyl, op rol of op tegels, behoort ook tot de mogelijkheden. Als kunstobject of om uw bedrijfsidentiteit overal zichtbaar te maken.

Plafonddecoratie valt op

Niet ieder plafond hoeft egaal wit te zijn. Met een plafonddecoratie geeft u bijvoorbeeld uw entree of werkruimte een nieuwe dimensie. Functioneel met een verkoopstimulerende visual of sfeerverhogend met een fraai artistiek ontwerp. Systeemplafonds zijn eenvoudig te decoreren. Wij printen uw sfeerdecoraties rechtstreeks op de plafondtegel of een vervangend plaatmateriaal.

Akoestische decoratie

Geluidsoverlast? Hinder van onplezierig geluid? Door de toepassing van geluidabsorberend materiaal verminderen wij storende geluiden in uw interieur. Vanzelfsprekend voorzien wij het materiaal van een print of wij werken het weg in een speciaal textielframe met print op stof, gemonteerd aan de wand, als vrijstaand kamerscherm, hangend aan het plafond of als bureaudeler.

Instore promotie in retail

Door instore promotie verrast u de consument op uw verkooppunt. U attendeert hem op aanbiedingen of nieuwe producten. Interessant, want met goed ingezette instore promotie beïnvloedt u het aankoopgedrag van uw klant. Verkooppromotie en merkbeleving kan plaatsvinden via de winkelvloer en de wanden, maar ook door middel van staand of hangend display- en pos-materiaal. Bij de restyling van uw winkelformule kan onze ervaring in projectbegeleiding bijdragen aan een vlekkeloos verlopend traject. Dankzij productie in eigen huis en eigen montage- en decoratieteams bereiken we korte doorlooptijden waarmee wij naadloos aansluiten op uw planning.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery sfeerdecoratie.