prints op de muur grootformaat Blomsma Print & Sign

Inspirerende prints op de muur

Inspirerende prints op de muur

Heeft u genoeg van uw alledaagse pand? En wilt u meer creatieve en inspirerende plekken in uw pand? Denk dan eens aan fotowanden of grootformaat prints aan de muur. Wij zijn gespecialiseerd in projecten op het gebied van grootformaat printwerk en signing. Wij zien dat de trend van foto’s aan de muur enorm populair is. Steeds meer bedrijven en organisaties, zoals scholen, ziekenhuizen, hotels en kantoren plaatsen grootformaat kunstprints of (eigen) foto’s aan de muur om hun pand aantrekkelijker en inspirerend te maken voor de bezoekers en werknemers.

Grootformaat prints en fotowanden op maat

Wilt u de beste kwaliteit in grootformaat prints en afwerking van de foto’s? Wij helpen u graag met prints op kwaliteitsmateriaal en in ieder gewenst formaat. Wij bieden een volledige oplossing speciaal op maat gemaakt voor uw pand. U kunt uw eigen hoogwaardige beeldmateriaal gebruiken. Heeft u dit niet tot uw beschikking? Geen probleem, wij kunnen hoogwaardige foto’s verzorgen uit stock of speciaal voor u fotograferen. Zo kunnen wij uw pand voorzien van een professionele print met een representatieve afwerking. Uw gekozen foto’s printen wij rechtstreeks op plaatmateriaal tot 200x400 cm, of op hoogwaardig zelfklevend vinyl dat wij op een geschikte ondergrond walsen. Met rondom een bijzonder ophangsysteem van omgezet aluminium composietplaat. Ook kunt u achter het paneel indirecte led-verlichting laten plaatsen, uw creativiteit bepaalt de grens. Wij maken het voor u op maat, met de hand.

De expert voor print en signing

Blomsma Print & Sign heeft een jarenlange ervaring in grootformaat print en fotowanden. Wij adviseren u graag over de vormgeving van uw pand en realiseren een op maat gemaakt plan. Wij verzorgen het gehele project van productie tot montage. Bent u benieuwd naar vorige projecten? Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery.