interne decoraties Blomsma Print & Sign glasdecoraties

Glasdecoraties

Glasdecoraties prikkelen de creativiteit

Raampartijen en glazen wanden brengen veel licht en transparantie in het interieur. Daarnaast biedt glas ook de ruimte om kleur te geven aan de omgeving, letterlijk. Het toepassen van decoratieve uitingen op glas creëert een bijzondere sfeer. Glasdecoraties zijn er in veel uiteenlopende soorten, kleuren en maten, de creatieve mogelijkheden zijn enorm. Bekijk voor voorbeelden van glasdecoraties ook onze projectgallery.

Raamdecoraties in full color

Met zelfklevend vinyl voorziet Blomsma Print & Sign uw ramen en glazen wanden van opvallende full color raamdecoraties. Daarbij werken wij met hoogwaardige 3M materialen en geven wij langdurige garanties af op hechting en kwaliteit van folies. Met de inzet van verschillende printtechnieken (zoals dekkende witte inkt) wordt uw raambestickering een krachtig communicatiemiddel in het interieur of exterieur.

Glasbestickering voor veiligheid en privacy

Glasbestickering heeft naast een communicatieve functie ook een praktische functie. Door glazen wanden en deuren te voorzien van bestickering ontstaat er een prettige en veilige omgeving op kantoor en in publieke ruimten. Met de folies kunnen gedeeltes of gehele wanden van ruimtes worden afgeschermd, waardoor meer privacy gecreëerd wordt. Daarnaast bieden wij ook veiligheidsfolies aan voor raampartijen en glazen wanden om doorval te voorkomen en inbraak te vertragen. Onze vakspecialisten adviseren u graag over de juiste toepassing en materiaalkeuze. Wij houden rekening met de gewenste uitstraling van uw interieurinrichting en eventuele aansluiting bij uw interne bewegwijzering.

Raamfolies in verschillende toepassingen

Raamfolies zijn zowel bedrukt als onbedrukt inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan “etched glasfolies” met een semitransparant zandstraal effect. Ook monteren wij vrijstaande logo’s, teksten of volvlakken van gekleurde of translucente raamfolies. Daarnaast levert Blomsma Print & Sign een breed assortiment aan zonwerende en isolerende raamfolies die zorgen voor een optimale klimaatbeheersing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze projectleiders of de projecten bekijken in de projectgallery. bekijk onze projecten