Zonwerende raamfolie zorgt voor een comfortabel werkklimaat

Zonwerende raamfolie

Warmtewering met raamfolie

Een mooie glasgevel draagt niet alleen bij aan een moderne uitstraling en heldere werkruimte's/kantoren, maar neemt ook de nodige praktische overwegingen met zich mee. Zoals de controle over het binnenklimaat en het reguleren van zonlicht. Blomsma Print & Sign biedt hiervoor een oplossing in de vorm van speciale hittewerende raamfolie van 3M. Met deze raamfolie wordt warmte en fel licht tot wel 85% geweerd waardoor een comfortabele werkomgeving ontstaat met een aangename temperatuur. De zonwerende folie is uitermate geschikt voor kantoorpanden. Zonwerende raamfolie zorgt voor een comfortabel werkklimaat.

Energiebesparing

Met de inzet van onze 3M glasfolies draagt u niet alleen bij aan een aangename werkomgeving, maar kunt u tevens ook flink besparen op uw energierekening. Door het isolerende effect van deze raamfolie worden temperatuursverschillen met de buitenlucht geminimaliseerd. Zeker voor grotere glasdelen kan dit een forse impact hebben op het energievebruik van uw koelapparatuur bij warm weer. Zonwerende raamfolie zorgt voor een comfortabel werkklimaat doordat de airconditioning minder nodig is; dit kan tot wel 70% besparing opleveren op extra kosten.

Schittering en weerkaatsing

Naast energiebesparing zorgt 3M zonwerende raamfolie ook voor een regulering van het zonlicht. Doordat het felle licht wordt 'gedimd" door de folie heeft u veel minder last van schittering en weerkaatsing, wat zorgt voor een rustig beeld. Zo worden werknemers minder snel vermoeid en wordt de arbeidsproductiviteit verhoogd. Voor het zicht naar buiten heeft de zonwerende raamfolie nauwelijks effect op de helderheid van de glasdelen.

Stopt verkleuring

Doordat onze 3M zonwerende raamfolie een groot gedeelte van de UV-straling reflecteert (tot wel 99%) worden kleuren van uw meubilair, wanden en andere inventaris veel minder snel aangetast. Zo behoudt uw inventaris langer de oorspronkelijke kleur bij aanschaf. Daardoor bent u ook verzekerd van een langere levensduur van uw inventaris, wat uiteraard weer scheelt in de overheadkosten. Lees meer over onze verschillende soorten zon- & warmtewerende raamfolies op onze speciale productpagina of in onze blog "Zonwerende raamfolies verbeteren uw werkklimaat"