Interieurrenovatie Blomsma Print & Sign

Interieurrenovatie met folie

Interieurrenovatie en restyling met folie

Wilt u het interieur van uw kantoor, zorginstelling, winkel of hotel een restyling geven? Of is uw interieur toe aan een restyling? Wij combineren beide opties. Als onderdeel van de renovatie decoreren wij met folie interieurelementen zoals uw muren, panelen, meubilair, deuren, receptie- en ontvangstruimten, vergaderruimten, gangen, liften en bureaus. Interieurrenovatie met folie is de oplossing voor u. Ook vloeren en plafonds voorzien wij van een nieuw design, een nieuwe kleur of decoratieve prints. Dit doen wij met de allerbeste producten zoals 3M™ DI-NOC™ folie en 3M™ Fasara™ Decoratieve folie. Blomsma Print & Sign paste renovatiefolie al toe in kantoren, banken, ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, retail, en in het interieur van jachten en andere schepen. Dat het gebruik van fotowanden voor het creëren van een inspirerende werkomgeving van toepassing is in kantoren én op schepen, leest u op onze speciale pagina over fotowanden.

Total make-over

Als onderdeel van een verbouwing of interieurrenovatie decoreren wij elementen zoals uw meubilair, wanden en deuren. Maar ook vloeren en plafonds voorzien wij van een nieuw design, een nieuwe kleur of decoratieve prints. Opvallende combinaties met 3D teksten of logo’s en lichtreclame zijn daarbij mogelijk. Met zelfklevend vinyl of naadloos behang kunnen wij een muur, meubel of raam een nieuwe look geven, u bespaart op de schilder. Een lelijke wand verbergen we achter een akoestisch textielframe waarmee u een stucadoor uitspaart. De bewegwijzering kunnen we integreren, volledig in uw huisstijl.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery interieurrenovatie.