gevelrenovatie met folie

Gevelrenovatie met folie

Gevelrenovatie met folie is economische oplossing

Door weersinvloeden en luchtverontreiniging kan de frisse uitstraling van uw nog nieuwe gebouw veranderen in een grauwe, verweerde buitengevel. Jammer, want de uitstraling van uw gebouw zegt iets over de eigenaar en de gebruiker. Gevelrenovatie is het optisch renoveren van uw gevel of exterieur draagt bij aan een positief imago. Voor deze toepassing is door verschillende fabrikanten een specifieke meerlaagse folie ontwikkeld. Deze methode is voordeliger dan traditioneel schilderen en heeft een langere levensduur.

Window Frame Film voor geveldelen en kozijnen

In de praktijk blijkt het onderhoud van gevelelementen met een moeilijke ondergrond zoals aluminium, kunststof en ruwe materialen lastig te zijn. Maar wij ervaren dat geveldelen en kozijnen van kunststof of aluminium beter en voordeliger door het aanbrengen van zelfklevend vinyl worden gerenoveerd dan door deze te spuiten of te schilderen. Bestickeren gaat ook sneller en geeft daardoor minder overlast aan gebruikers en passanten.

Fasara voor design en privacy op glas

Met folie geven wij uw ruiten, glaspanelen en -puien de uitstraling en doorschijnendheid van geëtst of gezandstraald glas. Daarbij is ook het aanbrengen van individuele decoraties mogelijk. De toepassingen van decoratieve glasfolies zijn veelzijdig. Het is een stijlvolle methode om design en privacy op glazen oppervlakken aan te brengen. Glasfolie leveren wij in diverse uitvoeringen of met patronen van uw keuze.

Van renoveren en gelijktijdig restylen

Door renovatie kunnen wij uw gevel zijn oorspronkelijke uitstraling teruggeven. Anderzijds zien wij het als een goede gelegenheid uw pand van een nieuw design te voorzien. Een uitstraling in uw eigen stijl. Gevelrenovatie biedt unieke creatieve mogelijkheden. Zo maakt u van gevelrenovatie direct een geveldecoratie. De keuze van folie en printteckniek maakt het mogelijk om iedere gevel te decoreren, te renoveren of te wrappen.

Met print-, montage- en fabrieksgarantie!

Eén van onze leveranciers van zelfklevende materialen is 3M. Door onze constructieve samenwerking met 3M realiseren wij ook heel specifieke vormen van geveldecoratie. Voor alle opdrachten gelden de garantievoorwaarden van Blomsma en van 3M. U bent gegarandeerd van de beste prestaties, duurzaamheid en kleef-en applicatie-eigenschappen. U heeft de zekerheid dat u krijgt waarvoor u betaalt.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery gevelrenovatie.