Reclamezuilen in verschillende soorten en maten

Reclamezuilen

Multifunctionele reclamezuilen

Reclamezuilen hebben een tweeledige functie. Enerzijds bieden reclamezuilen een mogelijkheid om uw bedrijf extra goed zichtbaar te maken in de directe omgeving. Anderzijds hebben zuilen een belangrijke functie voor bewegwijzering op onder andere bedrijfsterreinen. Graag denken wij met u mee hoe u reclamezuilen het meest passend kunt inzetten binnen uw externe signing en buitenreclame. Blomsma Print & Sign heeft 40 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van reclamezuilen in verschillende soorten en maten.

Buitenbewegwijzering

Een duidelijke bewegwijzering op bedrijventerreinen zorgt naast een professionele uitstraling ook voor een betere klantbeleving. Bij bedrijven met meerdere “afdelingen” geeft routing op zuilen direct duidelijkheid waar uw klant of leverancier zich mag melden. Ook worden zuilen ingezet op bedrijventerreinen om aan te geven welke bedrijven er gevestigd zitten. Zuilen worden vaak toegepast in combinatie met andere wayfinding zoals portaalborden, verkeersborden en parkeerplaatsborden.

Verlichte reclamezuilen

Reclamezuilen zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. De meest voorkomende uitvoering is de verlichte reclamezuil. Zuilen kunnen zowel van binnenuit als van buitenaf verlicht worden. Zuilen voorzien van LED techniek bieden veel creatieve mogelijkheden om ook in het donker extra op te vallen. Kijk voor de voorbeelden van verlichte reclamezuilen ook op onze projectgallery.

Maatwerk uitvoeringen

Reclamezuilen zijn naast standaard uitvoeringen ook volledig op maat uitvoerbaar. Blomsma Print & Sign kan uw zuil leveren in haast iedere vorm, afmeting, kleur, materiaalgebruik en afwerking. Zelfs digitale zuilen voorzien van interactieve informatie zijn leverbaar. Onze specialisten adviseren u graag over alle (on)mogelijkheden en de meest passende uitvoering afgestemd op uw wensen en budget. Blomsma Print & Sign heeft 40 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van reclamezuilen in verschillende soorten en maten. We zijn een Erkend Si'BON Signbedrijf en 3M Platinum Partner.

bekijk onze projecten