40 jaar ervaring in het maken van reclameborden

Reclameborden

Reclameborden zorgen voor meer zichtbaarheid

Reclameborden zijn in veel verschillende soorten en maten leverbaar. Van de welbekende voetbalborden tot grote geveluitingen. Met reclameborden komt u onder de aandacht bij een breed publiek en geeft u direct een krachtig visitekaartje af. Of dat nu langs het voetbalveld is of in/op uw eigen bedrijfspand, het heeft altijd en overal toegevoegde waarde voor uw zichtbaarheid. Blomsma Print & Sign heeft 40 jaar ervaring in het maken van reclameborden voor allerlei toepassingen.

Permanente gevelborden

Reclameborden worden veel gebruikt als gevelbord. Natuurlijk wilt u niet dat uw gevelbord al na een paar maanden gaat verkleuren of scheuren. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen leveren wij duurzame reclameborden die jarenlang meegaan. Ook verzorgen wij voor u de meest passende en veilige montage van uw gevelbord. Daarbij kunt u uw gevelbord combineren met andere geveluitingen zoals lichtreclame en geveldoeken.

Bouwborden met verkoopfunctie

Bouwborden hebben naast een informerende functie ook een “verkoopfunctie”. Met de inzet van creatieve en opvallende bouwborden worden potentieel nieuwe kopers of investeerders aangetrokken. Blomsma Print & Sign gaat graag de uitdaging aan om uw bouwbord zo krachtig mogelijk te kunnen inzetten op locatie. Afhankelijk van uw wensen en budget zorgen wij voor een passende oplossing voor uw bouwborden.

Maatwerk uitvoeringen

Blomsma Print & Sign levert zowel de gangbare als ook maatwerk reclameborden. U kunt daarbij denken aan opvallende vormen, 3D effecten, het gebruik van verlichting en het toepassen van speciale materialen. Wij kijken graag verder dan de ‘standaard’ oplossing. Zodoende bent u verzekerd van buitenreclame met impact. Kijk ook voor de voorbeelden van onze creatieve reclame-uitingen op onze projectgallery. bekijk onze projecten