Professionele raambestickering voor uw kantoorpand of winkel

Raambestickering

Raambestickering van klein tot groot

Raambestickering is in vele soorten en maten toe te passen. Van een logo of tekst op een winkelruit tot complete glasgevels die ingepakt worden met full color uitingen. Afhankelijk van de wensen en budget van onze opdrachtgever adviseren wij de juiste oplossing voor de gewenste raambestickering. Daarbij geven wij desgewenst garanties op de kwaliteit, hechting en verwijderbaarheid van de bestickering. Professionele raambestickering voor uw kantoorpand of winkel maken van uw pand een blikvanger.

Buildingwrap als gevelreclame

Raambestickering wordt met XXL geveluitingen ingezet als onderdeel van promotiecampagnes. Ook voorzien wij gevels van decoratieve gevelbestickering om zo een positieve uitstraling naar de omgeving te creëren. Dergelijke megavisuals worden ook wel buildingwraps genoemd. Bekijk ook onze pagina’s “gevelreclame” en “gevelrenovatie” voor de mogelijkheden met zelfklevend vinyl op gevels. Professionele raambestickering voor uw kantoorpand of winkel maken het verschil tussen een saaie wand of communicatiedrager van uw boodschap.

Glasdecoratie in interieur

Raambestickering in het interieur levert een zeer positieve bijdrage aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving. Zo zorgen full color raamdecoraties voor een bijzondere sfeer in het interieur. Ook raamfolies met “etched” effect worden ingezet om meer privacy en veiligheid in het interieur te creëren. Bekijk ook voorbeelden van glasdecoratie in onze projectgallery.

Promotionele raamstickers

Etalages voorzien van raambestickering is een uitermate geschikt communicatiemiddel om klanten de winkel “in te trekken”. Naast het beletteren van winkelruiten verzorgt Blomsma ook de promotionele raamstickers voor seizoensgebonden en kortlopende verkoopacties. Graag denken wij met u mee hoe uw etalage het meest effectief kan bijdragen aan uw communicatiedoelen.

bekijk onze projecten