Gevelreclame

Gevelreclame onderdeel campagne

Misschien bent u gevestigd op een A-locatie met veel passantenverkeer. Uw gevel kan dan worden benut als (tijdelijke) reclamedrager. Wij brengen uw reclame-uiting door middel van zelfklevend vinyl rechtstreeks aan op uw gevel. Gevelreclame kan op verschillende manieren de aandacht trekken. Bijvoorbeeld door XXL raambestickering, uithangborden, gevelletters, freesletters of één van de vele alternatieven die wij u bieden.

Reclamebord, raambelettering, geveldoek of -sticker

Door gebruikmaking van bijvoorbeeld reclameborden, gevelbelettering, geveldoeken, of bestickering maken wij van uw gevel een blikvanger. Naast gevelsigning benutten wij de vele mogelijkheden van lichtreclame. Bijvoorbeeld het gebruik van led- of neonreclame, doosletters, lichtborden of lichtbakken. Binnen de sign-sector ziet men ons als een opvallend innovatief bedrijf. Van uw pand maken wij een interessante drager van uw reclame, een campagne-uiting of semi-permanente decoratie.

Een voordelig reclamemedium

Gevelreclame is financieel aantrekkelijk. Met gemak overtreft de reclame-uiting op uw gevel het bereik met andere media, zoals de bekende reclamemasten langs de snelwegen. Daarbij liggen de kosten van gevelvisuals aanmerkelijk lager en de attentiewaarde veel hoger. Bovendien biedt gevelreclame u veelzijdige creatieve mogelijkheden.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. bekijk onze projecten