Versterk uw zichtbaarheid met opvallende gevelreclame

Gevelreclame

Het effect van gevelreclame

Wilt u met uw bedrijf herkenbaar zijn voor uw (potentiële) doelgroep? Versterk uw zichtbaarheid met opvallende gevelreclame aan uw pand. Denk aan de naam of het logo op de gevel van uw pand. Hierdoor is uw bedrijf makkelijker te vinden voor eventuele bezoekers. Daarnaast kan uw gevel dienen als een (tijdelijke) reclamedrager voor campagnes. Zeker wanneer u gevestigd zit op een A-locatie met veel voorbijgangers kan gevelreclame een grote impact hebben. Gevelreclame kan op verschillende manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld door XXL raambestickering, uithangborden, gevelletters, freesletters of één van de vele alternatieven die wij u bieden.

Reclamebord, raambelettering, geveldoek of -sticker

Wij kunnen van uw gevel een blikvanger maken door het gebruik van bijvoorbeeld reclamebordengevelbeletteringgeveldoeken, of bestickering. Naast gevelsigning bieden wij ook vele mogelijkheden in lichtreclame. Bijvoorbeeld het gebruik van led- of neonreclame, doosletters, lichtborden of lichtbakken. Lichtreclame zorgt vooral op donkere dagen of in de nacht voor meer zichtbaarheid. Wij maken van uw pand een interessante drager van uw reclame, een campagne-uiting of semi-permanente decoratie.

Een voordelig reclamemedium

Gevelreclame is in vergelijking met andere media financieel aantrekkelijk. De reclame-uiting op uw gevel kan een groot bereik hebben, bijvoorbeeld wanneer u langs de snelweg of in een drukke stad bevestigd bent. Daarnaast liggen de kosten van gevelvisuals opmerkelijk lager en de attentiewaarde veel hoger. Versterk uw zichtbaarheid met opvallende gevelreclame. Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Voor meer informatie over de mogelijkheden van gevelreclame, kunt u contact opnemen met onze projectleiders.   bekijk onze projecten