geveldoeken

Geveldoeken

Geveldoeken: visitekaartje op uw pand

Geveldoeken bieden u de mogelijkheid om effectief en op een laagdrempelige manier reclame te maken. Door geveldoeken in te zetten als reclame op uw bedrijfspand geeft u meteen een pakkend visitekaartje af aan iedere bezoeker en voorbijganger. Blomsma Print & Sign produceert en monteert geveldoeken van kleine tot extreem grote formaten op bijna iedere gevel, geen uitdaging is ons te ingewikkeld. De doeken zijn gemaakt van stormvast en scheurvrij materiaal. Daarnaast kunnen de doeken full color bedrukt worden.

Uitingen wisselen met doekframes

De meeste gevels zijn prima geschikt om daar doekframes op aan te brengen waartussen spandoeken gespannen worden. Het grote voordeel van deze frames is dat geveldoeken hierdoor gemakkelijk te monteren en verwijderen zijn zodat u zonder hoge kosten kunt wisselen van reclame-uitingen. Doekframes kunnen ook vrijstaand worden gebruikt zodat ze verplaatst kunnen worden wanneer gewenst.

Steigerdoeken bieden advertentieruimte

Bij het (ver)bouwen en renoveren van panden ontstaat er een interessante mogelijkheid om het nuttige met het aangename te combineren. Namelijk: de ‘bouwplaats’ afschermen voor het straatbeeld en tegelijkertijd de steigers of bouwhekken gebruiken als reclame ruimte. Met de inzet van full color bedrukte  steigerdoeken slaat u zodoende twee vliegen in één klap. 

Decoratiedoeken met uitstraling

Spandoeken zijn multifunctioneel inzetbaar. Naast reclame-uitingen op gevels of vrijstaand, leveren sfeerdoeken ook in het interieur en exterieur een bijdrage aan een prettige (werk)omgeving. Daarbij adviseren wij u graag over het meest passende gebruik van materialen en bevestiging. Bekijk de voorbeelden van onze interieurtoepassingen met decoratiedoeken op onze projectgallery.

bekijk onze projecten