McLaren Blomsma Print & Sign Event signing carwrapping

Event signing en aankleding

Event signing op maat

Bij event signing denkt u misschien aan het mooi inrichten van feestzalen of het decoreren van podia voor een seminar, congres of product launch. Wij denken echter aan de volledige aankleding van locaties, centra of zelfs steden met alle communicatie-uitingen die daarbij komen kijken. Wij zorgen ervoor dat uw evenement op de kaart komt te staan en dat uw bezoekers feilloos de weg weten te vinden naar uw locatie. Dit alles aan de hand van een gedegen projectplan, waarbij alles op elkaar aansluit en in lijn met uw merk/bedrijf.

Branding en visual merchandising

Uw event mag er zijn en dat mag ook gezien worden. Duidelijke branding rond en op uw locatie is daarom van groot belang. Denk aan de inzet van vlaggen, spandoeken, geveluitingen, reclamezuilen en autobestickering. Ook merchandising in de vorm van point-of-sale materiaal, brochures en promotionele stickers kunnen wij voor u verzorgen. Wij adviseren u altijd de meest passende oplossing binnen uw budget en wensen.

Aankleding en sfeerdecoratie

Natuurlijk mag een gelikte aankleding van uw evenement niet ontbreken. Ook daarvoor bent u bij Blomsma Print & Sign aan het juiste adres. Met de inzet van sfeervolle wand- en glasdecoraties voelen uw bezoekers zich helemaal thuis op uw evenement. Door gebruik te maken van slimme bevestigingsmaterialen en hoogwaardige (en brandveilige) materialen kunt u uw decoratiemateriaal ook meerdere keren inzetten.

Routing en veiligheid

Naast branding en decoratie komen er bij grotere evenementen ook andere praktische zaken om de hoek kijken, zoals het zorgen voor een duidelijke routing en voor een veilige omgeving. Blomsma Print & Sign verzorgt voor u de interne bewegwijzering en externe routing. Daarnaast is het ook mogelijk om te zorgen voor de nodige veiligheidssignalisatie. Onze experts van Blomsma Signs & Safety adviseren u over alle wet- en regelgeving op het gebied van ontruiming en brandveiligheid.

bekijk onze projecten