city dressing _tourdefrance Blomsma Print & Sign

City dressing

City dressing zet steden op de kaart

Steeds meer gemeenten in Nederland zetten citymarketing in om hun stad op de kaart te zetten. City dressing is de perfecte manier om uw stad of evenement op de kaart te zetten. Maar wat houdt het precies in? City dressing zorgt voor een krachtig visitekaartje van uw stad en/of gemeente. Dit gebeurt door het inzetten van slimme en efficiënte outdoor uitingen en indoor toepassingen. Blomsma Print & Sign denkt daarbij graag met u mee in de meest passende uitvoering van uw plannen.

Evenementen met landelijke impact

Grootschalige sport, cultuur- en muziekevenementen hebben meestal een groot bereik. Dit bereik is vaak veel breder dan alleen de lokale inwoners. In grote steden is het bereik soms zelfs internationaal. Deze evenementen zijn een ideale mogelijkheid om uw gemeente goed voor de dag te laten komen. Maar grootschalige eventdressing vraagt om een gedegen plan van aanpak en projectmanagement. Blomsma Print & Sign verzorgt voor u graag het gehele traject. Van inventarisatie tot en met montage op locatie! Bekijk onze referenties in de projectgallery.

Branding met garantie

Steden hebben genoeg plaatsen waar opvallende communicatie-uitingen geplaatst kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan geveluitingen op panden, blow-up objecten op pleinen en decoratie van infrastructuur. Natuurlijk wilt u verzekerd zijn van een duurzame kwaliteit en heeft u geen zin in schadeclaims achteraf. Door het gebruik van hoogwaardige 3M materialen geven wij langdurige garanties op hechting en duurzaamheid van onze producten.

City dressing - Routing en veiligheid

City dressing houdt niet alleen branding en decoratie in, maar zeker ook routing en veiligheid. Denk aan bewegwijzering maar ook aan stadsplattegronden en veiligheidssignalisatie. Onze collega’s van Blomsma Signs & Safety werken voor veel gemeenten in Nederland en adviseren u over alle wet en regelgeving op het gebied van ontruiming en brandveiligheid. bekijk onze projecten