city dressing _tourdefrance Blomsma Print & Sign

City dressing

City dressing zet steden op de kaart

Steeds meer gemeenten in Nederland zetten citymarketing in om steden op de kaart te zetten. City dressing is de ultieme manier om uw stad of evenement krachtig op de kaart te zetten. City dressing houdt in dat u op een slimme en efficiënte manier outdoor uitingen en indoor toepassingen inzet die een krachtig visitekaartje afgeven voor uw stad en/of gemeente. Blomsma Print & Sign denkt daarbij graag met u mee in de meest passende uitvoering van uw plannen.

Evenementen met landelijke impact

Grootschalige sport, cultuur- en muziekevenementen hebben een veel breder bereik dan alleen de lokale inwoners, soms zelfs internationaal.  Dat is ideale mogelijkheid om uw gemeente goed voor de dag te laten komen. Dergelijke grootschalige eventdressing vraagt om een gedegen plan van aanpak en projectmanagement.  Blomsma Print & Sign verzorgt voor u het gehele traject, vanaf inventarisatie tot en met montage op locatie, bekijk onze referenties in de projectgallery.

Branding met garantie

Steden hebben genoeg plaatsen waar opvallende communicatie-uitingen geplaatst kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan geveluitingen op panden, blow-up objecten op pleinen en decoratie van infrastructuur. Natuurlijk wilt u verzekerd zijn van een duurzame kwaliteit en heeft u geen zin in schadeclaims achteraf. Door het gebruik van hoogwaardige 3M materialen geven wij langdurige garanties op hechting en duurzaamheid van onze producten.

Routing en veiligheid

City dressing houdt niet alleen branding en decoratie in, maar zeker ook routing en veiligheid. Denk aan bewegwijzering maar ook aan stadsplattegronden en veiligheidssignalisatie. Onze collega’s van Blomsma Signs & Safety werken voor veel gemeenten in Nederland en adviseren u over alle wet en regelgeving op het gebied van ontruiming en brandveiligheid.  

bekijk onze projecten