Vrachtwagenbestickering vrachtwagen belettering vrachtwagen bestickering truckbestickering Blomsma Print & Sign

Vrachtwagen bestickering

Uw vrachtwagen fungeert als het ware als visitekaartje. Zodra u met uw vrachtwagen de weg op gaat bent u zichtbaar voor veel potentiële klanten, zelfs in de file. Daarom zijn vrachtwagens een ideaal communicatiemiddel voor het verspreiden van uw merknaam, boodschap of product door middel van vrachtwagen bestickering.

Wat is effectieve vrachtwagenreclame?

Een ding is zeker, geen reclame op uw vrachtwagen is een gemiste kans. Gezien de grote beschikbare oppervlakte is vrachtwagen bestickering of belettering een uitgelezen kans om uw klanten visueel te benaderen en van belangrijke informatie te voorzien. Dit kan van uitsluitend alleen uw huisstijllogo’s en adresgegevens tot een volledige wrap van de trailer en cabine, inclusief het dak! Vrachtwagenreclame dient als het ware als ondersteuning van uw marketing- en promotieactiviteiten.

Ieder model vrachtwagen is mogelijk

Of het nu gaat om een kleine bakwagen, trekker, trailer, complete combinatie inclusief cabine, oplegger of het complete vrachtwagenpark, u bent bij ons aan het juiste adres. Ongeacht merk en/of leeftijd van de truck.

Eigen ontwerp of laten ontwerpen

Heeft u zelf al een ontwerp in uw gedachten, over hoe de vrachtwagen eruit moet komen te zien of juist niet? Laat het ons weten, zodat we met u mee kunnen denken. We beschikken over een team van ervaren en creatieve ontwerpers, welke voor u een ontwerp maken welke aan alle eisen voldoet. Op deze manier past de vrachtwagen bestickering precies bij de huisstijluitstraling van uw bedrijf.

Hoe gaan we te werk

 1. In eerste instantie zal een opname van het voertuig plaatsvinden. Hierbij wordt gekeken naar de technische eigenschappen en condities van de ondergrond waarop de folie moet komen.
 2. Op basis van de opname en uw persoonlijke wensen wordt een offerte opgemaakt voor uw vrachtvoertuig(en) met indien van toepassing een conceptontwerp op maat.
 3. Zodra u akkoord bent met de offerte gaan we de folie intern produceren, printen, op maat snijden en afwerken. De folie ligt klaar en dit bespoedigd het montageproces.
 4. Als er nog oude reclame, belettering, logo’s of andere stickers op de vrachtwagen zitten, verwijderen we deze om een schone ondergrond over te houden. Na het vakkundig schoonmaken van de ondergrond is de vrachtwagen gereed voor een deels of compleet nieuwe look.
 5. Een ervaren team staat klaar om uw vrachtauto van nieuwe bestickering of complete wrap te voorzien. De op maat gemaakte (full-color) folie wordt op zorgvuldige wijze aangebracht. De montage vindt plaats in onze ruime werkplaats, bij de importeur of op een locatie naar uw keuze.
 6. Door onze korte communicatielijnen, interne productie, montageruimte en ervaring wordt de stilstand van uw transportmiddel beperkt. U bent weer snel op weg, dit maal met aansprekende vrachtwagenbestickering, klaar om klanten te imponeren en informeren.

Materiaal en kwaliteit voor elk doel

Binnen Blomsma werken wij uitsluitend met hoogwaardige kwaliteiten zelfklevende vinyl en snijfolie. Daarom zijn we ook als één van de weinige partijen in Nederland 3M Preferred Carwrapper en 3M Select Platinum Graphic Provider. Op basis van kennis en ervaring passen we de juiste folie toe voor de juiste toepassing. Is de bestickering van tijdelijk aard zullen we een andere folie voorstellen en toepassen, dan wanneer het om permanente bestickering gaat. Een permanente bestickering of truckwrap moet aan strengere kwaliteitseisen voldoen, zoals kleurechtheid en UV-bescherming. Deze zijn beschermt tegen extreme weersomstandigheden, zodat er geen verkleuring of vergrauwing optreedt van de reclame-uiting.

Verplichte contourmarkering voor verkeersveiligheid

Wel eens gehoord van de Europese Wet “Regulation 48”. Deze wet schrijft voor dat alle nieuwe en nieuw geregistreerde voertuigen, zwaarder dan 7,5 ton, voorzien moeten zijn van retro-reflecterende contourmarkering. Vrachtwagens zijn op deze manier beter zichtbaar in het verkeer, waardoor ongelukken, zoals kop-staartbotsingen en zijdelingse aanrijdingen, minder voorkomen. Wij garanderen een juiste uitvoering en implementatie van deze tape in uw bestickeringsontwerp.

Voordelen van vrachtwagenreclame en -bestickering

 • U beschikt over een rijdend reclame billboard
 • Snel te realiseren en uitstekende kwaliteit
 • Bestickeren op locatie is ook mogelijk
 • Afhankelijk van de soort folie, u kunt weer jaren vooruit
 • Unieke bestickering geheel naar wens
 • Wij nemen graag alle zorgen uit uw handen

Referenties en contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw vrachtwagen(s) te laten bestickeren, beletteren of wrappen?  Neem alvast een kijkje in onze projectgallery om inspiratie op te doen. Mocht u persoonlijk advies willen, neem dan contact op met één van onze ervaren projectleiders.