Totaalprojecten Wagenparkbestickering Blomsma Print & Sign

Totaalprojecten Wagenparkbestickering

Totaalprojecten Wagenparkbestickering: huisstijl en campagnes

Bij de branding van een bedrijf of organisatie is consistente uitvoering van alle huisstijlelementen van groot belang. De signing op bedrijfswagens en in het openbaar vervoer moet aansluiten bij reclame- en promotie-uitingen in het winkelinterieur, gevelbelettering en geveldecoratie van het bedrijfspand, borden op sport- en evenementenlocaties etc. Binnen Blomsma Print & Sign werkt onze specialist voor totaalprojecten wagenparkbestickering nauw samen met de afdelingen lichttoepassingen, bewegwijzering, geveltoepassingen, interieurtoepassingen en creatieve toepassingen. Gezamenlijk bestrijken zij de vakgebieden: architectuur & facilitair; marketing & communicatie; kunst en design; wagenparken en terreinbeheer.

Total project management

Bij alle projecten adviseren en versterken Blomsma-medewerkers van verschillende afdelingen elkaar. Zij completeren elkaars vakkundigheid en productassortiment. Voor grote projecten formeren wij strategische projectteams. Belangrijk is dat opdrachtgevers bij de Blomsma Groep de juiste en voor hen vertrouwde contactpersonen hebben. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden.

Samenwerken met Blomsma Groep

Wagenparktoepassingen betreffen fleetmarking, autobestickering, promotiecommunicatie, demobestickering, carwrapping, privacy en protectiefolies, striping en markering. Veelal betreft het de combinatie met een full colour visual. Voor het verzorgen van dit printwerk werken wij nauw samen met onze collega’s van Blomsma PrintMedia. Bij veiligheidssignalering werken wij nauw samen met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety.