Striping en markering Blomsma Print & Sign

Striping en markering

Striping en markering op voertuigen

Bedrijven en organisaties die langs en aan de weg werken kennen de meerwaarde van striping en markering op hun voertuigen. Deze opdrachtgevers gaan voor optimale veiligheid. Door retroreflecterende folies wordt hun materieel ook in het donker zichtbaar. Onze ontwerpers kunnen de veiligheidsaspecten bovendien ook combineren met een creatief ontwerp.

Retroreflecterende striping en markering

Naast bedrijfswagens voorzien wij ook voertuigen van hulpdiensten van retroreflecterende folie en tape. Daarbij volgen wij de criteria voor striping op materieel, logistiek en voertuigen van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV), voorheen Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding (LFR). Als één van de grootste sign-bedrijven van Nederland en zuster van Blomsma Signs & Safety zijn wij volledig vertrouwd alle veiligheidscriteria.

Personaliseren van de auto

Hoe groot of klein, bijzonder of gewoon, uw auto ook is; wij maken iets bijzonders van uw wagen. Onze ontwerpers creëren een uniek ontwerp. Dat kan rechtstreeks, maar ook via uw autodealer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor persoonlijke bestickering van uw auto of ander voertuig.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery striping en markering.