Promotiebestickering voertuigen Blomsma Print & Sign

Promotiebestickering voertuigen

Promotiebestickering voertuigen

Busreclame, treinreclame en reclame op promotiewagens is een belangrijk onderdeel van menig reclamecampagne. Logisch, want voertuigen hebben een hoge attentiewaarde en contactfrequentie. Regelmatig helpen wij reclame- en mediabureaus om de promotie voor evenementen, een nieuw tv-programma  of nieuw product tot een succes te maken, met behulp van promotiebestickering van voertuigen. Dat kan de gangbare OV-vervoersmiddelen betreffen, maar ook specials zoals segways of podiumwagens.

Incidentele beplakkingen

Bij promotionele acties gaat het meestal om een bepaalde korte periode waarin het promotie- of demomateriaal in het straatbeeld aanwezig dient te zijn. Ander kenmerk is dat zowel de voorbereidingstijd als de montagetijd veelal kort zijn. En dat geldt ook voor de tijd die aan het strippen van de uitingen op de voertuigen besteed mag worden.

Openbaar vervoer campagne

Nederland heeft een fijnmazig OV-netwerk waarin praktisch alles contractueel geregeld is. Voor speciale decoratie van openbaar vervoermiddelen kiezen reclame- en ontwerpbureaus vaak voor Blomsma Print & Sign. Zeker wanneer de OV-campagne onderdeel is van citydressing campagne met signing aan gevels van bedrijfsgebouwen, op evenementlocaties, van bedrijfswagens etc. Alles in één professionele hand biedt onze opdrachtgevers grote voordelen.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. bekijk onze projecten