Fleetmarking & Bedrijfswagen bestickering Blomsma Print & Sign

Fleetmarking & Bedrijfswagen bestickering

Fleetmarking & bedrijfswagen bestickering

Uw wagenpark moet er representatief uitzien. Dit geldt ook voor de fleetmarking & bedrijfswagen bestickering/belettering. Daarom verzorgen wij het volledig traject van ontwerp van de bestickering tot en met montage en nazorg. Wij bestickeren, beletteren en wrappen uw auto's, bedrijfswagens, bussen, vrachtwagens en andere voertuigen conform uw huisstijl of ontwerp. Met fleetmarking geeft u de branding van uw organisatie een boost! Dit kan al voor kleine wagenparken van 2 bestelbussen tot en met een wagenpark van honderden wagens/bussen.

Een vaste Blomsma contactpersoon

Hoe groter de omvang van het wagenpark dat ons wordt toevertrouwd, hoe groter de belangen van de betrokkenen. Natuurlijk verlangen opdrachtgevers een professionele begeleiding. Die bieden wij hen dan ook! Wij kennen de belangen van de hoofdopdrachtgever, de wagenparkbeheerder, de ontwerper en de inkoper, het gespecialiseerde projectbureau en het huisstijl-implementatiebureau. Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen die exact weet wat uw wensen zijn en die u altijd kunt contacteren voor iedere nieuwe belettering of bestickering. Samen met u maken wij de planning. In overleg bepalen wij de locaties waar de werkzaamheden plaatsvinden. Dat kan op een door u gewenste locatie maar ook in Zoetermeer. Want ons bedrijfspand heeft ruime, geconditioneerde werkhallen. Onze monteurs zijn door 3M en Avery gecertificeerd en behaalden het VCA certificaat.

Logistiek effici├źnte planning en snel schadeherstel

Nadat wij uw eigen klantportal voor u hebben ingericht, kunt deze gebruiken om snel nieuwe bedrijfswagen bestickering bij ons te bestellen die al klaar staat in deze portal. Zo zorgen we ervoor dat we voor alle typen voertuigen de juiste bestickering al hebben klaarstaan en wordt bestellen dus kinderspel. Hiermee zorgen we ook voor consistentie en reduceren we de kans op fouten. Desgewenst werken wij samen met merkdealers en bedrijfswageninrichters om u als wagenparkbeheerder volledig te ontzorgen. Snel schadeherstel is cruciaal om zo snel mogelijk de bedrijfswagen weer op de weg te krijgen. Wij hebben vaak uw standaard huisstijlbestickering al op voorraad liggen zodat uw auto binnen de korste keren weer inzetbaar is.

3M Preferred Carwrapper

Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal. Fabrikanten betrekken ons graag als deskundige uitvoerende partij bij het testen van hun materialen. Voor 3M zijn wij bovendien geautoriseerd dealer! Door onze nauwe samenwerking met Avery en 3M zijn wij in staat grote risicovolle opdrachten onder langdurige garantie aan te nemen. Het is vooral deze langdurige garanties die voor u het verschil maken tussen een regulier bedrijfswagen bestickering bedrijf en Blomsma Print & Sign als 3M preferred carwrapper. Daarnaast zijn wij 1 van de slechts 3 Select Platinum Grapic Select providers in Nederland.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in het bestickeren van bedrijfswagens en wagenparken. Wij leveren maatwerk in advies, realisatie, montage en service.

bekijk onze projecten