Demobestickering Blomsma Print & Sign

Demobestickering

Demobestickering van auto’s

Bij de introductie van nieuwe automodellen of actiemodellen gaat het om productiesnelheid. In de autohandel staan de verkoopmarges echter onder druk. Daarom bekijken wij of we een autobestickering door een kleine toepassing net iets voordeliger kunnen uitvoeren. Op deze manier denken wij mee met opdrachtgevers en maken we het financieel aantrekkelijker! We noemen deze andere uitvoering ook wel demobestickering. Onze klanten kiezen daarom meestal voor deze variant van autobestickering wanneer het om een tijdelijke campagne/promotie gaat.

Centraal of bij autodealers

De promotiebestickering van demonstratieauto’s kan bij de dealer plaatsvinden. Onze gecertificeerde monteurs bezoeken dan de locaties of wij leveren alleen de sets stickers. Meest voorkomend is dat wij de stickers produceren en deze op een centraal adres aanleveren. Van daaruit verspreiden de demoauto’s zich over het land. De bestickering kan echter ook plaatsvinden bij Blomsma Print & Sign zelf. Kortom, alles is mogelijk!

Snijplotters en printers

In de automotivesector is snelheid en service vereist. Veelal is de doorlooptijd kort en zijn de oplagen groot. Daarop hebben wij onze organisatie ingericht. Meerdere snijplotters en printers draaien gelijktijdig op een opdracht. Voorafgaand aan het plotten of printen controleren wij de door het bureau of de inkoper aangeleverde grafische documenten. Onze specialisten maken ze helemaal oké en ontzorgen de opdrachtgevers.

Referenties demobestickering

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties met demobestickering. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. bekijk onze projecten