Demobestickering Blomsma Print & Sign

Demobestickering

Demobestickering van auto’s

Bij de introductie van nieuwe automodellen of actiemodellen gaat het altijd om productiesnelheid. Maar in de autohandel staan de verkoopmarges onder druk. Daarom bekijken wij of wij een autobestickering door een fractioneel andere uitvoering net iets voordeliger kunnen uitvoeren. Dat meedenken biedt onze opdrachtgevers financieel voordeel! Wij noemen deze andere uitvoering ook wel demobestickering.

Centraal of bij autodealers

De promotiebestickering van demonstratieauto’s kan bij de dealer plaatsvinden. Onze gecertificeerde monteurs bezoeken dan de locaties of wij leveren alleen de sets stickers. Meest voorkomend is dat wij de stickers produceren en deze op een centraal adres aanleveren. Van daaruit verspreiden de demoauto’s zich over het land.

Snijplotters en printers

In de automotivesector is snelheid en service vereist. Veelal is de doorlooptijd kort en zijn de oplagen groot. Daarop hebben wij onze organisatie ingericht. Meerdere snijplotters en printers draaien gelijktijdig op een opdracht. Voorafgaand aan het plotten of printen controleren wij de door het bureau of de inkoper aangeleverde grafische documenten. Onze specialisten maken ze helemaal oké en ontzorgen de opdrachtgevers.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties met demobestickering. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service.

bekijk onze projecten