Carwrapping Blomsma Print & Sign

Carwrapping

Carwrapping biedt enorme mogelijkheden

Af fabriek zijn auto’s in een beperkt aantal kleuren leverbaar. Met carwrapping voorzien wij iedere auto van een compleet nieuwe huid. Wij hebben al heel wat transformaties meegemaakt. Bijvoorbeeld bedrijven die een bedrijfsauto of compleet wagenpark in de huisstijlkleur laten bestickeren. Hulpdiensten die neutrale auto’s conform de richtlijnen IFV voorzien van reflecterende striping. Particulieren die een dure auto in veilige kleur bestellen en deze daarna in een specifieke kleur omzetten. Alles is mogelijk!

Blomsma: 3M Preferred Carwrapper

Het full wrap bestickeren van uw auto of bedrijfswagen is kwalitatief nauwelijks te onderscheiden van spuitwerk doordat Blomsma Print & Sign werkt met kwalitatief hoogwaardige foliesoorten van o.a. 3M. Blomsma Print & Sign behoort tot de 3M Preferred Carwrappers van Nederland. Onze gecertificeerde en erkende carwrappers worden opgeleid volgens strikte standaarden van 3M en zijn in staat om de 3M producten exact volgens uw wensen voor te bereiden en aan te brengen. Al onze carwrappers zijn gecertificeerd voor beste bedrijfsvoering en technische vaardigheden en kennis, en zijn opgeleid volgens de 3M-normen. Dit is te zien in het eindresultaat, een hoogwaardige en duurzame afwerking. Als gevolg worden er uitgebreide garanties afgegeven op de levensduur van uw autobestickering, waardoor u verzekerd bent van een blijvend resultaat naar tevredenheid. Blomsma Print & Sign is daarnaast ook een van de 3 officiële Graphic Platinum Select partners van 3M in Nederland.

Tesla wrappen

Een van de merken die hun auto’s maar in 5 kleuren levert, is Tesla. Tesla's zijn momenteel razend populair op de Nederlandse markt. In 2019 was de Tesla model 3 met afstand de best verkochte auto van Nederland. Dit betekent dat er dus steeds meer Tesla’s rondrijden in Nederland. Een Tesla is echt een accessoire en niet zomaar een auto voor de kopers. Om deze reden willen veel Tesla-eigenaars hun de auto personaliseren. Ook garandeert een carwrap vaak een hogere restwaarde als de auto weer verkocht wordt. De lak wordt door de folie beschermd en nadat de wrap moeitelos verwijderd is, is de auto weer terug in de fabriekskleur. Lees meer over de mogelijkheden en prijzen voor het wrappen van uw Tesla op onze speciale Tesla wrap pagina.

Fleetowners en leaseauto’s

Financieel voordeel door carwrapping wordt vooral behaald door eigenaren of beheerders van wagenparken. Bij verkoop of inruil bij afloop van het leasecontract moeten hun auto’s in oorspronkelijke kleur worden aangeboden. Door te kiezen voor autobestickering in plaats van spuitwerk wordt de restwaarde van de leaseauto's verhoogd.

Striping volgens LFR en IFV

Sinds 1 januari 2013 worden de criteria voor striping op materieel, logistiek en voertuigen gereglementeerd door het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Voorheen gebeurde dit door Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding (LFR). Als één van de grootste sign-bedrijven van Nederland en zuster van Blomsma Signs & Safety zijn wij volledig vertrouwd met de criteria van IFV en LFR.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. bekijk onze projecten