autoruiten_blinderen

Autoruiten blinderen

Autoruiten blinderen voor privacy en veiligheid

Wie denkt dat het blinderen (of tinten) van autoruiten alleen bedoeld is om een “stoere” uitstraling te creëren heeft het mis. Het voorzien van autoruiten met speciaal daarvoor geschikte raamfolies heeft ook een directe bijdrage aan privacy, inbraakwering, zorgt voor doorvalbeveiliging en biedt zelfs bescherming tegen UV-straling. Afhankelijk van uw budget adviseren wij u daarom het juiste materiaalgebruik voor de gewenste toepassing.

Raamfolies in hoogwaardige kwaliteit en uitstraling

Raamfolies om autoruiten te bestickeren zijn te kust en te keur te koop via internet of in de winkel. De kwaliteit van deze producten laat echter regelmatig te wensen over. Denk aan materialen die krimpen, scheuren, verkleuren en waarvan de lijmlaag snel loslaat. Bij Blomsma Print & Sign bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige productkwaliteit volgens strenge normen en moderne technieken. Daarnaast geven wij garanties af op hechting en duurzaamheid van onze raamfolies.

Wet en regelgeving in Europa

In de Nederlandse wetgeving is opgenomen dat de voorste ruiten (voor de B-stijl) een minimale lichtdoorlatendheid van 55% moeten hebben. Voor de achterste ruiten geldt deze regel niet, mits het voertuig is voorzien van een rechterbuitenspiegel. Veel ruiten worden vanuit de fabriek al getint geleverd en zijn dus niet 100% lichtdoorlatend. Blomsma Print & Sign adviseert daarom welke folies er geschikt zijn om uw ramen volgens de normen te tinten.

bekijk onze projecten