Professionele autobelettering zorgt voor uitstraling naar uw klanten

Autobelettering

Autobelettering snel en voordelig

Professionele autobelettering zorgt voor uitstraling naar uw klanten. Door uw merk of product met autobelettering op uw voertuigen te plaatsen, trekt uw bedrijf of organisatie de aandacht. Bedrijfswagens hebben een hoge attentiewaarde en contactfrequentie. Wij doen er alles aan om dit optimale resultaat te bereiken. Naast grote wagenparken helpen wij ook opdrachtgevers met een wagenpark van slechts enkele auto’s op professionele wijze. Naast autobelettering verzorgen wij ook het blinderen van autoruiten, vrachtwagen bestickeringcontourmarkering en reflecterende striping volgens de Europese richtlijnen.

In 1, 2, 3 kleuren of full color

Afhankelijk van het ontwerp bestickeren onze 3M-, Avery- en VCA-gecertificeerde monteurs iedere auto. Zij gebruiken hiervoor professionele snijvinyl die gerenommeerde fabrikanten van zelfklevend vinyl in een groot kleurengamma op de markt brengen. Wij wrappen uw auto desgewenst in uw unieke huisstijlkleur of full colour afbeelding? Wij printen iedere gewenste kleur of bedrukking.

Klantgericht met korte lijnen

Blomsma Print & Sign is onderdeel van de Blomsma Groep: een groot bedrijf! Ook voor de kleinere opdrachtgevers is dit prettig. Enerzijds genieten zij van onze grote professionaliteit. Anderzijds krijgen zij van onze vaste orderbegeleiders de volle aandacht. Van aanvraag tot oplevering hebben zij hun vaste contactpersoon. Alle communicatie verloopt via korte lijnen. In onze blog genaamd ' De klus is groot, dus begin klein' , laten wij u zien wat er bij komt kijken om uw bedrijfswagens tot rijdende reclamezuil te transformeren.

Geautoriseerd producent van 3M

Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal. Fabrikanten betrekken ons graag als deskundige uitvoerende partij bij het testen van hun materialen. Voor 3M zijn wij bovendien geautoriseerd dealer! Door onze nauwe samenwerking met Avery en 3M zijn wij in staat grote risicovolle opdrachten onder langdurige garantie aan te nemen.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service.   bekijk onze projecten