Fotowand in thema

Pand Phase01 Hilversum voorzien van signing, privacyfolie en fotowanden

Het pand van Phase01 in Hilversum is door Blomsma Print & Sign voorzien van signing, privacyfolie en fotowanden. Phase01 Herstel Begeleiding helpt mensen met het herstel van hun verslaving en biedt tevens intensieve ondersteuning aan de naasten van de cliënt. Hiertoe heeft Phase1 een praktijk in Hilversum geopend waar cliënten terecht kunnen.

De wens van Phase01 was om de huisstijl door te voeren in en aan het pand om zodoende zichtbaar en herkenbaar te zijn. Te beginnen met de gevel; deze is voorzien van een gekleurde Avery 800 folie en een 3M privacyfolie (3M Scotchcal 5525-300 Sandblast) op de ramen voor de nodige privacy.

Binnen in het pand zijn twee wanden voorzien van Airtex naadloos behang met freesletters erop gemonteerd. In de hal zijn twee peesdoekframes geplaatst en een gecontourd logo (het rode hart) met verlichting als absolute blikvanger.

Fotowanden pand Phase01

Fotowanden pand Phase01

Met deze signing, privacyfolie en Airtex fotowanden is het pand van Phase01 Herstel Begeleiding helemaal klaar om cliënten de zorg en begeleiding te geven die ze verdienen.

Wij zijn specialist in het leveren van signing in de zorgsector. Leest u ook ons interview over signing in de zorgsector voor het Vastgoedjournaal.

Logo met verlichting

Fotowanden in de huisstijl

Gevelsigning

Fotowand in huisstijl en thema