andy luberti fotografie in wanddecoratie

Natuurfoto’s van Andy Luberti geven sfeer aan interieur

Sinds kort is fotograaf Andy Luberti samen met Blomsma Print & Sign aan een nieuwe uitdaging begonnen: het toepassen van zijn prachtige foto’s in groot formaat wanddecoraties. Deze worden toegepast in o.a. wachtkamers, klinieken, kantoren en vergaderruimtes. Door de bundeling van ervaring, kennis en techniek van beide partijen ontstaat er een unieke samenwerking op het snijvlak van fotografie en signing. Blomsma Print & Sign is al vele jaren specialist op het gebied van groot formaat visuals die in het interieur en exterieur worden toegepast voor een sfeerverhogend effect.

Door Andy’s keuze voor niet gangbare maatstaven in de fotografie, maar het op afwijkende manieren in beeld brengen, onderscheidt zijn werk zich van dat gemaakt door andere fotografen. Zo gebruikt hij met opzet zelden de bekende “gulden snede” of een 1/3-2/3 beeldverhouding, om gebaande paden te vermijden. De mooiste lichtomstandigheden geven de beste resultaten en dus is Andy vaak al voor zonsopgang tot na zonsondergang op pad. Die gedrevenheid levert niet alleen fantastische beelden op, maar ook de gelegenheid om te genieten van natuur en de dieren.

Zijn fotografie blijft niet onopgemerkt; zo is werk van Luberti te zien in de 2012 en 2016 agenda van Roots, en boeken van ‘Deel de Natuur’ in 2011 en 2012. In 2014 publiceerde het mooiste natuurblad van Nederland, ‘Natuurfoto magazine’ in haar februari-editie een interview met hem en wederom in 2015 diverse foto’s. Ook staat mooi beeld van hem in National Geographic magazine en scheurkalender 2016. Tevens is hij lid van Kina Nature & outdoor stock photography.

Meer beelden van Andy zijn online te vinden via www.andylubertinaturephotography.nl.

office_naadloosbehang_V2 office_naadloosbehang office_akoestischpaneel dental_naadloosbehang