Rob Overmeer Blomsma Print & Sign gevelvisuals

Gevelvisuals op Achmea-gebouw

Sinds vorige week is er in Leiden een nieuw kunstwerk te bewonderen van fotograaf Rob Overmeer, genaamd ‘De stijl van de stad’. Voormalig stadsfotograaf Rob Overmeer portretteerde voor dit kunstwerk maar liefst 25 toonaangevende Leidenaars. De fotopanelen zijn gerealiseerd en gemonteerd door Blomsma Print & Sign. Deze gevelvisuals werden door onze monteurs bevestigd aan de gevels van het Achmea-gebouw bij Leiden Centraal.

Lucas van Leyden Fonds

Het initiatief van het grootse kunstwerk komt van de Leidse architect Fons Verheijen. In samenwerking met het Lucas van Leyden Fonds is gekozen voor ‘Leidenaars van nu’. Er is gezocht naar mannen en vrouwen, jong en oud, wit en gekleurd, uit de kunst, de wetenschap, de sport. Op de gevelvisuals zijn gezichten te zien van onder andere hoogleraar Ewine van Dishoeck, journalist Thomas Erdbrink, komiek Jochem Myjer en DJ Armin van Buuren.

Gevelvisuals op hoogwaardige folies

De prachtige foto’s van Studio Rob Overmeer werden in hoge resolutie bij ons aangeleverd. Deze zijn vervolgens geprint op hoogwaardige folies en werden verzien van eiglans beschermlaminaat. Dit laminaat zorgt ervoor dat de folie steviger blijft zitten en beschermt tegen Uv-straling en verkleuring. De folies zijn direct op het natuursteen aangebracht.

Voor dit project heeft Blomsma Print & Sign ook de nodige vergunningen geregeld, zoals het aanvragen van de vergunning bij ProRail voor werken nabij het spoor.

Rob Overmeer Blomsma Print & Sign gevelvisuals Rob Overmeer Blomsma Print & Sign gevelvisuals Achmea gebouw Blomsma Print & Sign

 

 

 

Benieuwd wat Blomsma Print & Sign voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op!