Introduction SQUID Coal new color Blomsma Print & Sign

Squid lanceert nieuwe kleur raamtextiel: Coal

Op de beurs Biënnale Interieur 2018 werd onlangs een nieuwe kleur van de stoffen raamdecoratie Squid gelanceerd: ‘Coal’. Dit is de nieuwste kleur binnen het gamma van Squid; de zelfklevende, transparante raambekleding, dat ook te beprinten is.

Squid ‘Coal’ is, zoals de naam het uitdraagt, een zwart textiel en speelt hiermee in op dé trend in design en wonen. Klassieke witte elementen zoals keukens, badkamers, tegels et cetera worden zwart. Daarom is Squid ‘Coal’, het design alternatief voor het klassieke wit voile gordijn.

Het gepatenteerde product is de allereerste transparante stof die als zelfklevend gordijn fungeert. Squid oogt lichter en strakker dan z’n klassieke variant, heeft een matte uitstraling en is daarmee in korte tijd uitgegroeid tot een populaire oplossing onder architecten en interieurdesigners.

Minimalistisch design

Het geweven textiel van Squid heeft een linnen look. Het resultaat in kantoor of huis is een zachte, minimalistische uitstraling. Vijf verschillende kleuren zorgen ervoor dat deze raamdecoratie binnen elk interieur of ieders persoonlijke stijl past. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig. Squid kan eenvoudig worden geïnstalleerd en was al te koop in in vijf kleuren: Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock.

Blomsma Print & Sign is officieel verwerker van Squid. Neem contact met ons op als u wilt bespreken hoe Squid in uw interieurproject past.