Print & Sign Blog lancering

Nieuw blog over innovaties en trends in signing

Met enige trots presenteren we vandaag onze nieuwste “aanwinst”: een blog over alle innovaties en trends op het gebied van signing. Via dit blog willen we u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die spelen in de signbranche. Denk aan de ontwikkeling van nieuwe producten, innovatieve toepassingen en trends op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast delen we via dit blog onze kennis over uiteenlopende onderwerpen zoals producttoepassingen, garanties, montagetechnieken en materialen.

Strategische onderwerpen
Naast innovaties en trends worden de lezers op de hoogte gehouden over meer strategische onderwerpen op het gebied van signing. Denk aan tips over hoe signing het beste kan worden geïntegreerd in een communicatiestrategie, de attentiewaarde van diverse signtoepassingen en kostenbesparing op renovatie door gebruik te maken van folie. Via deze blogposts willen we u inspireren en informeren over alles wat signing te bieden heeft.

Tips en suggesties
Via deze blog zullen we regelmatig (2 maal per maand) een nieuwe post plaatsen. Daarnaast bieden we u ook regelmatig de mogelijkheid om één van onze white papers te downloaden die wat uitgebreider zullen ingaan op specifieke onderwerpen. Natuurlijk staan we altijd open voor vragen, tips en suggesties waarmee we onze lezers van dienst kunnen zijn. Mocht u vragen hebben, tips of suggesties of wilt u meer weten over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 079-3301079 of projecten@blomsma.nl.

Button_Blog