Zelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & Sign

SQUID: Zelfklevend textiel als raamdecoratie

Blomsma is altijd op zoek naar noviteiten in de markt en innovaties op het gebied van Signing en raamdecoraties. Zo kwamen we voor het eerst in aanraking met het product SQUID tijdens de FESPA in Hamburg en beoordeelden dit als een echt nieuw en innovatief product. Ook op de Salone del Mobile in Milaan werd het zelfklevende textiel door duizenden architecten en designers vol bewondering bestudeerd.

Naast de traditionele folies kunt u nu ook bij Blomsma kiezen voor zelfklevend textiel als raamdecoratie. U vraagt zich waarschijnlijk af wat er nu zo uniek is aan textiel als raambekleding? We maken immers veelvuldig gebruik van gordijnen, vitrages en blinds met allerlei prints en dessins. Dat wilden wij van Blomsma ook graag weten en dat vroeg om een nadere kennismaking met het Belgische product SQUID.

De georganiseerde meeting bij producent Lampe Textiles was zeer inspirerend en liet een duidelijke visie zien als het gaat om positionering van het product en transparantie m.b.t. toepassingsgebieden, onderhoud en levensduur van de textiele raamdecoraties van SQUID. Lampe Textiles is een firma met een rijke historie en een hoge kwaliteitsstandaard, iets wat zeker de aandacht trekt van Blomsma.

Wat zijn de unieke eigenschappen van dit product:

  • Zelfklevend semi-transparant textiel met een unieke textuur en natural feeling
  • Vlam vertragend veiligheidsklasse M1/B1, hierdoor ook toe te passen in de zakelijke markt
  • Transparantie beperkt de inkijk maar behoudt uw uitzicht
  • Eenvoudig te bedrukken met het door u gewenste patroon of huisstijl
  • Toe te passen op ieder raam, ongeacht vorm en grootte
  • Vocht- en hittebestendig, tevens zonwerend
  • Beschikbaar in vijf verschillende Earth tinten

 

Bent u benieuwd naar de toepassingen en mogelijkheden van dit product kunt u contact opnemen met Ron Teeuw op 079-3301071 of stuur een email naar ron.teeuw@blomsma.nl.

Zelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & SignZelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & SignZelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & SignZelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & SignZelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & SignZelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & SignZelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & SignZelfklevend textiel raamdecoratie van SQUID beschikbaar bij Blomsma Print & Sign