Blomsma Print & Sign levert muurvisuals in alle soorten en maten. Airtex fotobehang, akoestische panelen, gespannen doeken. Muurvisuals verhogen de sfeer in uw werkomgeving. De foto’s van Any Luberti geven u de mogelijkheid uw werkruimte een unieke ‘look’ te geven.

Muurvisuals met natuurfoto’s

De trend is al jaren zichtbaar: muurvisuals die muren van kantoren, recepties, hotels, restaurants of zorginstellingen verfraaien. Als gevolg van de mogelijkheden van het groot formaat printen, zijn er een groot aantal mogelijkheden bijgekomen voor de decoratie of renovatie van kantoren en andere werkomgevingen.

Muren hoeven dus niet langer een saaie, effen kleur te krijgen, maar kunnen worden voorzien van muurvisuals met een print van uw eigen keuze. Zo’n muurvisual kan op vele manieren geproduceerd worden, afhankelijk van het type (materiaal) wand. Airtex fotobehang, een peesdoek dat wordt gespannen in een frame of beprinte folie op een gladde gevel of muur; het is allemaal mogelijk.

Naast sfeerverhogend kunnen deze muurvisuals ook functioneren als akoestisch paneel ter verbetering van de akoestiek in kantoren, restaurants, zorginstellingen, winkels of hotels.

Uniek beeldmateriaal

Om u te inspireren laten wij u hierbij enkele voorbeelden zien van toepassingen van muurvisuals in kantooromgevingen. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Andy Luberti, waar wij sinds 2016 mee samenwerken. U ziet in deze impressies foto’s uit Andy Luberti’s fotoserie genaamd ‘Bloemen’.

De foto’s van Andy Luberti zijn van zeer hoge kwaliteit en met een fraaie en originele compositie. Dit maakt ze uitermate geschikt voor toepassing op muurvisuals, vaak beter dan de eigen huis-tuin-en-keuken foto’s.

Op onze gallery ziet u meer voorbeelden van muurvisuals. Wilt u meer informatie en bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op.

Blomsma Print & Sign levert muurvisuals in alle soorten en maten. Airtex fotobehang, akoestische panelen, gespannen doeken. Muurvisuals verhogen de sfeer in uw werkomgeving. De foto’s van Any Luberti geven u de mogelijkheid uw werkruimte een unieke ‘look’ te geven.Blomsma Print & Sign muurvisuals Andy Luberti sfeer werkruimteBlomsma Print & Sign levert muurvisuals in alle soorten en maten. Airtex fotobehang, akoestische panelen, gespannen doeken. Muurvisuals verhogen de sfeer in uw werkomgeving. De foto’s van Any Luberti geven u de mogelijkheid uw werkruimte een unieke ‘look’ te geven.Blomsma Print & Sign levert muurvisuals in alle soorten en maten. Airtex fotobehang, akoestische panelen, gespannen doeken. Muurvisuals verhogen de sfeer in uw werkomgeving. De foto’s van Any Luberti geven u de mogelijkheid uw werkruimte een unieke ‘look’ te geven.