3M wrap folies 1080

Je auto in een andere kleur? Geen probleem met de 3M wrap-folies!

Wil je een auto bestellen, maar is hij niet leverbaar in de kleur die je wilt? Of ben je de kleur van je huidige auto beu en wil je wel eens wat anders? Geen probleem! Met de speciale wrap-folies uit de 3M 1080 range kan praktisch ieder voertuig in no-time worden omgekleurd in vele andere kleuren. Deze 3M range bevat maar liefst 84 kleuren in verschillende varianten: metallic, mat en glans. Zodoende is het omkleuren van je auto met folie (het zogenoemde carwrappen) het ideale alternatief als de standaard kleuren van de dealer niet naar wens zijn. Zo ook voor onderstaande Mini, die werd omgekleurd van “standaard” wit naar een opvallende okergele kleur. Opnieuw een zeer tevreden klant die elke dag met plezier de auto in stapt!

Carwrappen van auto’s is de laatste jaren groeiend in populariteit. Zo maakte het grote publiek op de AutoRai 2015 al kennis met het fenomeen “wrappen”. Waar voorheen het inpakken van auto’s met folie nog vooral werd uitgevoerd voor de zakelijke markt is deze techniek de laatste jaren ook steeds aantrekkelijker geworden voor particulieren, als alternatief voor het (over)spuiten. Grote voordelen van het werken met folie is dat iedere gewenste design gekozen kan worden, zelfs full color fotoafbeeldingen. Daarbij is de folie weer verwijderbaar waardoor de originele laklaag gelijk beschermd en onbeschadigd blijft.

carwrappen 3m1080 folie IMG_8073 3m wrap folies montage 3m wrapfolie IMG_8092 auto wrap 3mfolie carwrap 3m1080 folie IMG_8141 IMG_8177 IMG_8173