Interieurdecoratie zorg door Blomsma Print & Sign

Interview: signing en routing in de zorg

De zorg is veeleisend als het gaat om huisvesting. Ze moet niet alleen een omgeving bieden die veilig en plezierig is voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Maar ook zorgen voor privacy, zonder gesloten te zijn en duidelijkheid geven over de routing, zodat mensen zich eenvoudig kunnen oriënteren. En ook, hoe ze het gebouw kunnen verlaten bij calamiteiten en ontruimingen. Kortom, een veelheid aan functies waarover Vastgoedjournaal in gesprek gaat met Ron Teeuw, senior projectmanager bij Blomsma Print & Sign in Zoetermeer.

Over interieurdecoratie, bewegwijzering, routing, fotowanden, privacyfolies en ontruimingsplattegronden die allemaal helpen met het creëren van een ‘healing environment’, een plek waar het plezierig vertoeven is.

U leest het volledige interview hier: https://vastgoedjournaal.nl/news/44081/blomsma-print-and-sign-effectieve-signing-voor-een-plezierige-verblijfs-en-werkomgeving

Voor een overzicht van onze producten en diensten voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen op het gebied van signing, decoratie en bewegwijzering, kijkt u op onze speciale pagina voor de zorg.