3M Blomsma Print & Sign Event Inspirerende werkomgevingen Delft 3 mei 2018

Event: Inspirende werkomgevingen – ervaar wat u met folie kunt doen

Op donderdagmiddag 3 mei 2018 organiseert Blomsma Print & Sign samen met 3M het event ‘Inspirerende werkomgevingen’. Na een succesvolle 1e editie in 2017, is dit hét evenement voor facilitair managers, architecten en bouwondernemingen die meer willen weten over de eindeloze mogelijkheden van folie in interieurs en exterieurs van (kantoor)panden.

Tijdens deze middag delen sprekers hun succesvolle ervaringen en inspireren zij u met voorbeelden, direct uit de praktijk. Naast luisteren is er vooral ruimte om te ontdekken, ervaren en ontmoeten. Tijdens de rondleiding door het innovatieve ‘Customer Innovation Centre’ in het 3M pand kunt u zich laten inspireren door de toepassing van de succesvolste technologieën op gebied van interieurdecoratie.

Het volledige programma van deze inspirerende middag vind u op onze eventpagina. Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en bijna onbeperkte mogelijkheden van interieurdecoratie en -renovatie met folie? Meld u dan hier aan voor het event.

Aanmelden 3M Blomsma Print & Sign event Inspirerende werkomgevingen