Download case study Blomsma Print & Sign

Download onze Case Studies interieur folie

De beste manier om overtuigd te raken van de vele mogelijkheden qua interieurdecoratie met folie en om u te laten inspireren door het eindresultaat, is door te zien wat andere bedrijven gedaan hebben. Dit is de reden dat wij voor u een serie case studies/projectcases lanceren waarin u aan de hand genomen wordt bij het gehele proces. Iedere case study start bij de uitdaging die onze klant zag in het interieur of exterieur van hun pand. Dat was wat verouderd geraakt, straalde niet de identiteit uit waar het bedrijf naar streefde of soms wilde de klant simpelweg mensen een gedenkwaardige ‘experience’ laten beleven met hun interieur of gevel.

Folie in het interieur

Als ervaren en 3M Select Platinum Graphic Provider, hebben we reeds vele bedrijven geholpen met het decoreren of renoveren van hun interieur of gevel met folie. Of het nu gaat om kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca of retail; wij kennen de juiste oplossingen. Dat kan Airtex® fotobehang zijn, wandprints, muurvisuals, textieldoeken met frames, muurstickers, glasfolie of magneetfolie.

We zien hoe Coolblue haar motto ‘alles voor glimlach’ ook voor het eigen personeel in de praktijk brengt, hoe Accor haar IBIS hotels een frisse nieuwe look geeft en hoe ARAG het interieur van haar hoofdkantoor met (o.a.) folie omtoverde tot een blikvanger.

U downloadt deze en andere case studies op onze download pagina.

Download case study Blomsma Print & SignDownload case study Blomsma Print & SignDownload case study Blomsma Print & SignDownload case study Blomsma Print & Sign