Blomsma Print & Sign op Architect@work 2018

Blomsma Print & Sign aanwezig op Architect@Work 2018

Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in Nederland. Na de 14 internationale edities van vorig jaar was het nu de 7e editie, gehouden in de Rotterdamse AHOY. Deze editie stond in het teken van ‘Architectuur en Licht’, waarmee ingespeeld werd op een voor (interieur)architecten zeer interessant en brandend actueel topic, zowel op het vlak van de binnen- als de buitenruimte. Aangezien de architect als beroepsgroep voor Blomsma Print & Sign een van de belangrijkste partners is, waren wij aanwezig om onze huidige relaties te kunnen spreken en geïnspireerd te worden door de vele nieuwe trends en ontwikkelingen op gebied van materialen en technieken.

Kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde hield het seminar ‘Landschap van de Toekomst, waarbij het wereldberoemde project ‘Gates of Light’ een prominente rol had. Blomsma Print & Sign heeft als supporting partner van hoofdaannemer TTB een fors aandeel gehad in de realisatie hiervan. Hij beschreef in zijn presentatie het jarenlange proces dat ten grondslag heeft gelegen aan het iconische eindresultaat; de Gates of Light op de Afsluitdijk.

Als een van de blikvangers van de beurs werd de zelfklevende stof SQUID®, als raamdecoratie materiaal razend populair onder architecten, gepresenteerd. Blomsma Print & Sign is als een van de grootste verwerkers van SQUID® in Nederland, al vanaf de lancering betrokken bij het in de markt zetten en verwerken van SQUID®. U leest hier en hier meer over SQUID®.

U ziet hieronder een impressie van deze inspirerende dag: