Blomsma Groep - De Groep

De Groep

De Blomsma Groep, gestart in 1979 en nu bestaande uit zo'n 120 medewerkers, heeft haar activiteiten opgedeeld over zelfstandig opererende divisies die onderling veel van elkaars expertise en capaciteiten gebruikmaken.

De divisies van de Blomsma Groep verzorgen, ieder op haar eigen vakgebied, sign-oplossingen door het gebruiken van een gezamenlijk hoogwaardig digitaal printmachinepark en zeefdruk faciliteiten. Van klein formaat op papier tot megagrote afbeeldingen van honderden vierkante meters op gevels van gebouwen en speciale garantie-toepassingen in de offshore industrie, Blomsma regelt het vanaf inventarisatie, advies vanuit de klantbehoefte tot en met het aanbrengen op locatie.

Vestigingen

De hoofdvestiging is in Zoetermeer waar alle divisies aan de Storkstraat onder één dak opereren. Korte lijnen, flexibele team-samenstellingen en de servicegerichte instelling zorgen ervoor dat Blomsma een dynamisch en gezond bedrijf is.

De divisie Signs & Safety heeft in Hoogezand een montagesteunpunt waarvanuit ook veiligheidskundige risico analyses voor het engineeren van een volledig signplan zelfstandig worden gerealiseerd.

Blomsma Signs & Safety

Op basis van wet- en regelgeving verzorgt Blomsma Signs & Safety vanaf inventarisatie en advies de volledige realisatie van veiligheids- en gezondheidssignaleringen. Veiligheidskundige engineering, tekenkamerfaciliteiten, hele korte lijnen met de productie van alle signaleringen en een grote voorraad van standaard borden zorgen samen met volledig gecertificeerde en geoutilleerde productie- en montageteams voor het ontzorgen van een grote klantengroep. Van utiliteit, industrie, olie- en gas tot offshore en maritiem, wij garanderen onze opdrachtgevers dat zij, nadat wij onze job hebben gedaan, voldoen aan alle wet- en regelgeving op ons vakgebied. Actieve participatie bij NEN- en ISO commissies staan garant voor een correcte implementatie van alle relevante normeringen.

Blomsma Safety Components

Naast de projectmatige oplossingen van Blomsma Signs & Safety kunt u bij Blomsma ook terecht voor bestelling van losse borden en veiligheidssignaleringen. Blomsma Safety Components bedient de markt snel en betrouwbaar vanuit voorraad met veiligheids- en gezondheidssignalering, Lockout Tagout, leidingmarkering en componenten voor veilig onderhoud aan technische installaties. Zowel nationaal als internationaal beleveren we een groeiende groep klanten die er voor kiezen om delen van de projectwerkzaamheden zelf uit te voeren.

Blomsma Transit Signage

De informatie op haltes of lijnen verandert regelmatig. Dit komt bijvoorbeeld door veranderingen in dienstregelingen of omleidingsroutes door werkzaamheden. Het is van belang dat de getoonde informatie op een halte actueel is, zodat reizigers weten wanneer een bus, tram of metro op de locatie aankomt. Al deze veranderingen moeten worden voorbereid, gecoördineerd, vervaardigd en geplaatst op desbetreffende locatie.