onderwijs eentreedrie

Onderwijs & Educatie

Stimulerende leeromgeving

Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is een optimaal leer- en werkklimaat erg belangrijk, niet alleen voor de studenten, maar ook voor het onderwijsgevend personeel. Zo dragen sfeervolle interieurdecoraties, een overzichtelijke bewegwijzering en het “afschermen” van ruimtes met privacy folie direct bij aan het stimuleren van een veilige en prettige leeromgeving. Graag denken onze specialisten met u mee hoe we op uw school of trainingslocatie dit optimale klimaat kunnen bereiken of verbeteren!

Uitstraling en identiteit

Naast een stimulerende leer-  en werkomgeving is de uitstraling en identiteit van uw onderwijsinstelling een belangrijk aandachtspunt. Uw identiteit word gewaarborgd in het toepassen van huisstijlelementen op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beelddragers als gevelborden, raamsigning, vlaggen, zuilen en bewegwijzering. Blomsma Print & Sign denkt graag met u mee hoe we de communicatie en uitstraling van uw onderwijsinstelling tot een optimaal niveau kunnen brengen.

Renovatie op school

Voor veel scholen en onderwijsinstellingen is verbouw en renovatie van locaties aan de orde van de dag. Denk aan het renoveren en schilderen van uw gevel, het opnieuw aankleden van het interieur of het vervangen van glasdelen. Door gebruik te maken van renovatiefolies ontstaan er veel aantrekkelijke opties om uw locaties weer als nieuw te laten “stralen”. Met folie kan uw gevel eenvoudig worden omgekleurd, krijgt uw interieurinrichting een frisse look en worden glasgevels  voorzien van zonwerende en isolerende raamfolies. Mogelijkheden te over dus!

Oplossingen

Een greep uit de oplossingen die wij bieden voor het onderwijs: