Redesign toiletruimtes Dolfinarium

Opdrachtgever: Toletto

Het Dolfinarium in Harderwijk heeft er sinds kort een ware attractie bij: de volledig gerenoveerde toiletgroepen en babyverzorgingsruimte van het restaurant “De Dageraad” in het park. Toletto, specialist in duurzaam toiletdesign & realisatie, heeft in samenwerking met SWB (sociaal werk-leerbedrijf) en Blomsma Print & Sign een compleet nieuwe dimensie aan de bezoekersbeleving in het restaurant gegeven. In de vernieuwde toiletgroepen en babyverzorgingsruimte werden namelijk een zestal wanden voorzien van levensgrote afbeeldingen van de zeebewoners.

In combinatie met een compleet vernieuwd interieur zijn de toiletten van “De Dageraad” veranderd in een oase van sfeer en rust. Naast de door Blomsma Print & Sign geleverde full color wandvisuals maken elementen als geur- en geluidsbeleving, duurzame materiaal- en producttoepassingen (waaronder bijvoorbeeld toiletspoelingen met grondwater en watervrije urinoirs) de beleving compleet. De toiletgroepen van dit restaurant in het Dolfinarium
wordt zodoende een absolute “must-see” op het programma van de bezoekers.