lichtreclame gezamelijke brandweer

Lichtreclame & signing

Lichtreclame onderstreept identiteit

Met lichtreclame trekt u ieders aandacht. En aandacht is wat u wenst! Met professioneel uitgevoerde lichtreclame bouwen wij aan de identiteit van uw bedrijf of instelling. Menig architect neemt lichtobjecten op in het plan; om accenten aan te brengen of de nadruk te leggen op de contourlijn van een gebouw. Soms is een creatieve (reclame)uitvoering gewenst, terwijl een andere keer nauwgezet de huisstijlregels gevolg worden. Graag denken wij met u mee en geven wij u deskundig advies.

Optimale communicatiewaarde

Stoeit u met de vraag hoe een lichttoepassing op de gevel er gaat uitzien? Begrijpelijk! Immers, een lichtobject in de vorm van led reclame, neonreclame, lichtbakken, doosletters of gevelletters beïnvloedt in belangrijke mate de uitstraling van een pand: zowel in het donker als bij daglicht. Daarom verzorgen wij voorafgaand aan de productie voor u een artist impression, met een dag- en nachtsituatie. Daarin houden wij reeds rekening met het karakter van de gevel, uitlijning met raampartijen, de functie van het lichtobject en de factoren die van belang zijn voor de gemeentelijke vergunning.

Ook onderhoudsarme lichtreclame

Bij onze advisering houden wij ook rekening met de plaats van het lichtobject aan de gevel. Immers, op een moeilijk bereikbare plaats is wellicht de meest onderhoudsarme vorm van lichtreclame gewenst. Bijvoorbeeld lichtbakken, doosletters of gevelletters met led-verlichting.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk nu ook de voorbeelden van onze lichtreclame projecten in de projectgallery lichtreclame & signing. Geïnteresseerd in meer informatie over onze mogelijkheden, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel ons gerust: 079 330 10 77.

Bekijk ook onze animaties van diverse doosletterprofielen.

bekijk onze projecten