sfeer_interieurrenovatie

Interieurrenovatie

DI-NOC™ Architectural Finishes en Fasara™ Decoratieve folie

Is uw interieur toe aan een decoratieve opfrisser of complete renovatie? Wij combineren beide opties. Als onderdeel van de renovatie decoreren wij interieurelementen zoals uw meubilair, wanden en deuren. Maar ook vloeren en plafonds voorzien wij van een nieuw design, een nieuwe kleur of decoratieve prints.

Total make-over

Als onderdeel van een verbouwing of interieurrenovatie decoreren wij elementen zoals uw meubilair, wanden en deuren. Maar ook vloeren en plafonds voorzien wij van een nieuw design, een nieuwe kleur of decoratieve prints. Opvallende combinaties met 3D teksten of logo’s en lichtreclame zijn daarbij mogelijk. Met zelfklevend vinyl of naadloos behang kunnen wij een wand een nieuwe look geven, u bespaart op de schilder. Een lelijke wand verbergen we achter een akoestisch textielframe waarmee u een stucadoor uitspaart. De bewegwijzering kunnen we integreren, volledig in uw huisstijl.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery interieurrenovatie.