Fleetmarking

Fleetmarking

Fleetmarking bedrijfsauto’s

Uw wagenpark moet er representatief uitzien. Daarom verzorgen wij het volledig traject van ontwerp tot en met montage en nazorg. Wij bestickeren, beletteren en wrappen uw auto's, bussen, vrachtwagens en andere voertuigen conform uw huisstijl of ontwerp. Met fleetmarking geeft u de branding van uw organisatie een boost!

Verschillende contactpersonen

Hoe groter de omvang van het wagenpark dat ons wordt toevertrouwd, hoe groter de belangen van de betrokkenen. Natuurlijk verlangen opdrachtgevers een professionele begeleiding. Die bieden wij hen dan ook! Wij kennen de belangen van de hoofdopdrachtgever, de wagenparkbeheerder, de ontwerper en de inkoper, het gespecialiseerde projectbureau en het huisstijl-implementatiebureau.

Gecertificeerde monteurs

Gaan wij daadwerkelijk bestickeren, beletteren of wrappen, dan is een geoliede organisatie van groot belang! Samen met u maken wij de planning. In overleg bepalen wij de locaties waar de werkzaamheden plaatsvinden. Dat kan bijvoorbeeld prima in Zoetermeer. Want ons bedrijfspand heeft ruime werkhallen. Onze monteurs zijn door 3M en Avery gecertificeerd en behaalden het VCA certificaat.

Geautoriseerd producent van 3M

Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal. Fabrikanten betrekken ons graag als deskundige uitvoerende partij bij het testen van hun materialen. Voor 3M zijn wij bovendien geautoriseerd dealer! Door onze nauwe samenwerking met Avery en 3M zijn wij in staat grote risicovolle opdrachten onder langdurige garantie aan te nemen.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery fleetmarking.

bekijk onze projecten