Carwrapping Blomsma Print & Sign

Carwrapping

Carwrapping biedt enorme mogelijkheden

Af fabriek zijn auto’s in een beperkt aantal kleuren leverbaar. Met carwrapping voorzien wij iedere auto van een compleet nieuwe huid. Wij hebben al heel wat transformaties meegemaakt. Bijvoorbeeld bedrijven die een bedrijfsauto of compleet wagenpark in de huisstijlkleur laten bestickeren. Hulpdiensten die neutrale auto’s conform de richtlijnen IFV voorzien van reflecterende striping. Particulieren die een dure auto in veilige kleur bestellen en deze daarna in een specifieke kleur omzetten. Alles is mogelijk!

Fleetowners en leaseauto’s

Financieel voordeel door carwrapping wordt vooral behaald door eigenaren of beheerders van wagenparken. Bij verkoop of inruil bij afloop van het leasecontract moeten hun auto’s in oorspronkelijke kleur worden aangeboden. Door te kiezen voor autobestickering in plaats van spuitwerk wordt de  de restwaarde van de leaseauto's verhoogd..

Striping volgens LFR en IFV

Sinds 1 januari 2013 worden de criteria voor striping op materieel, logistiek en voertuigen gereglementeerd door het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Voorheen gebeurde dit door Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding (LFR). Als één van de grootste sign-bedrijven van Nederland en zuster van Blomsma Signs & Safety zijn wij volledig vertrouwd met de criteria van IFV en LFR.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk de voorbeelden van onze projecten in de projectgallery carwrapping.

bekijk onze projecten