Blomsma Groep - het bedrijf

Overzicht vacatures

Blomsma Signs & Safety

Ter uitbreiding van ons montageteam Hoogezand zijn wij op zoek naar een;

Monteur Veiligheidssignalisatie


De functie
Wil je deel uit maken van ons team van monteurs bij het meest vooraanstaande bedrijf op het gebied van veiligheidssignalisatie? Dan is dit iets voor jou.

Als monteur veiligheidssignalisatie plaats je borden, leiding- en tankmarkeringen. Samen met een collega worden aan de hand van tekeningen en / of werkinstructies montages op locatie bij de klant uitgevoerd. In dit vakgebied komen kennis van diverse montagetechnieken, materiaaleigenschappen, tekeninglezen en ruimtelijk inzicht bij elkaar samen. Deze kennis gecombineerd met gevoel voor detail, afwerking, kwaliteit en service zijn erg belangrijk voor de functie.

Profielschets
Je opleiding is bij voorkeur LTS/VMBO of MTS. Enige ervaring met montagewerk is een pre. Je denkt oplossingsgericht, werkt netjes en hebt geen hoogtevrees. Rijbewijs B en een VCA diploma zijn benodigd. Je vindt het geen enkel probleem om te overnachten in hotels of met een helikopter naar een offshore platform te gaan. Veilig werken en een hands-on mentaliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Je spreekt Nederlands en Duits.

Wat wij bieden
Je maakt deel uit van ons gemotiveerde montageteam. Je bent werkzaam op afwisselende werklocaties in de industrie, chemie, maritiem en offshore in Nederland en Duitsland. Wij bieden een prima salaris, pensioenvoorziening en deelname in onze cao.

Denk je de juiste persoon te zijn voor deze vacature, aarzel dan niet en schrijf of mail een sollicitatie met CV naar het volgende adres;
Blomsma Signs & Safety Hoogezand
t.a.v. Corstiaan Heijboer
Postbus 360
2700 AJ Zoetermeer
Email: pz@blomsma.nl

Blomsma Print & Sign

Wij zoeken per direct een fulltime:

MONTEUR SIGN

De functie

Je werkt bij een professioneel signbedrijf die voor (middel)grote klanten complexe signprojecten uitvoert. Je taken zullen bestaan uit het zelfstandig voorbereiden en plaatsen van gevel- en lichtreclames, doekframes en (bouw)borden. Aan de hand van plattegronden en technische informatie worden onder jouw verantwoordelijkheid, samen met collega's, montages op locatie uitgevoerd bij klanten. In dit vakgebied gaan kennis van vormgeving met metaal, elektra, kunststof en hout hand in hand. Bij gebleken geschiktheid is doorgroei naar de functie van voorman montage sign of junior projectleider mogelijk.

Profielschets

Je opleiding is bij voorkeur op MBO niveau, metaalbouwkunde of installatietechniek. Enige jaren ervaring in de bouw of industriele sector met montagewerk en/of veiligheidstechnische kennis is een pre. Je denkt oplossingsgericht, hebt technisch inzicht, werkt nauwkeurig, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en hebt geen hoogtevrees. Rijbewijs B(E) en VCA certificaat zijn ook een pre. Het komt voor dat je bij grote projecten meerdere dagen op locatie verblijft.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een veelzijdig bedrijf en volop doorgroeimogelijkheden. Naast een goed salaris, deelname in de pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we de mogelijkheid om middels technische cursussen jezelf verder te kunnen specialiseren.   Voel je je aangetrokken tot de functie en ons bedrijf dan willen wij graag met je in gesprek. Stuur je motivatie en cv z.s.m. naar pz@blomsma.nl t.a.v. Gert van der Ham.  

PROJECTLEIDER SIGN (m/v)

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste projectleider die ons team van projectleiders en werkvoorbereiders komt versterken. Je zal binnen het projectbureau zelfstandig of in samenwerking met productspecialisten de aanvragen van onze klanten vertalen in een deskundig advies en hiervoor een passende calculatie en offerte maken. Bij opdracht geef je sturing aan jouw project door je klantadvies te vertalen naar heldere werkinstructies voor de producerende en monterende collegas. Indien nodig initieer je de kick-off van je project met alle betrokken collegas, controleer je de kwaliteit en de voortgang; ook financieel, stuur je waar nodig bij, evalueer je en reken je af. Ben jij die projectleider die een nieuwe uitdaging zoekt bij een gerenommeerd signbedrijf? Bewaar jij ook binnen de hectische projecten en nieuwe aanvragen alle rust en overzicht, denk je in oplossingen en weet je keer op keer je projectteam te motiveren? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je taken als projectleider

- Afhandelen van aanvragen door deze te beantwoorden met een passend advies; - Actief opvolgen van aangeboden adviezen en deze tot opdracht maken; - Het maken van calculaties en het uitbrengen van offertes; - Coordineren van projecten en het onderhouden van de externe en interne communicatie; - Het maken van productie- en montage instructies; - Coachen en begeleiden van de productie en montage; - Verantwoordelijk voor de voortgang en tussentijdse evaluaties van de lopende projecten; - Signaleren en tot opdracht maken van meerwerk; - Het tijdig factureren van de opgeleverde werkzaamheden; - Het voeden van onze marketingafdeling met projectcases en relevante marktinformatie.

Wat wij van jou vragen

- Opleiding op MBO+/HBO-niveau, grafische sector; - Kennis en vaardigheid op het gebied van visuele communicatie en de praktische toepassingen daarvan; - Innovatief en oplossingsgericht; - Communicatief sterk; - Technisch inzicht; - Geen 9 tot 5 mentaliteit; - Rijbewijs B.

Wat wij bieden

- Een uitdagende baan bij een veelzijdig bedrijf en volop doorgroeimogelijkheden. - Een prettige werksfeer; - Veelzijdige en uitdagende werkzaamheden; - Een prima salaris; - 8% vakantiegeld; - Deelname in de pensioenregeling; - Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen. Voel je je aangetrokken tot de functie en ons bedrijf dan willen wij graag met je in gesprek. Stuur je motivatie en cv z.s.m. naar pz@blomsma.nl t.a.v. Gert van der Ham.

Acquistie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.