Blomsma Groep - het bedrijf

Overzicht vacatures

Blomsma Signs & Safety

Ter uitbreiding van ons montageteam Hoogezand zijn wij op zoek naar een;

Monteur Veiligheidssignalisatie


De functie
Wil je deel uit maken van ons team van monteurs bij het meest vooraanstaande bedrijf op het gebied van veiligheidssignalisatie? Dan is dit iets voor jou.

Als monteur veiligheidssignalisatie plaats je borden, leiding- en tankmarkeringen. Samen met een collega worden aan de hand van tekeningen en / of werkinstructies montages op locatie bij de klant uitgevoerd. In dit vakgebied komen kennis van diverse montagetechnieken, materiaaleigenschappen, tekeninglezen en ruimtelijk inzicht bij elkaar samen. Deze kennis gecombineerd met gevoel voor detail, afwerking, kwaliteit en service zijn erg belangrijk voor de functie.

Profielschets
Je opleiding is bij voorkeur LTS/VMBO of MTS. Enige ervaring met montagewerk is een pre. Je denkt oplossingsgericht, werkt netjes en hebt geen hoogtevrees. Rijbewijs B en een VCA diploma zijn benodigd. Je vindt het geen enkel probleem om te overnachten in hotels of met een helikopter naar een offshore platform te gaan. Veilig werken en een hands-on mentaliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Je spreekt Nederlands en Duits.

Wat wij bieden
Je maakt deel uit van ons gemotiveerde montageteam. Je bent werkzaam op afwisselende werklocaties in de industrie, chemie, maritiem en offshore in Nederland en Duitsland. Wij bieden een prima salaris, pensioenvoorziening en deelname in onze cao.

Denk je de juiste persoon te zijn voor deze vacature, aarzel dan niet en schrijf of mail een sollicitatie met CV naar het volgende adres;
Blomsma Signs & Safety Hoogezand
t.a.v. Corstiaan Heijboer
Postbus 360
2700 AJ Zoetermeer
Email: pz@blomsma.nl

Blomsma Print & Sign

Wij zoeken per direct een fulltime:

MARKETEER BLOMSMA GROEP

De functie

De Blomsma Groep is als toonaangevend signbedrijf actief in meerdere markten: olie & gas, chemie, zware industrie, de maritieme sector, utiliteit, retail, (semi-) overheid en logistiek. Ons marketingteam ondersteunt alle verschillende gespecialiseerde divisies binnen Blomsma.   In samenwerking met het marketing team en de salesteams van de verschillende onderdelen van de Blomsma Groep, ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het marketingplan. Je bent verantwoordelijk voor het initiŰren en managen van multichannel marketing campagnes en events, gericht op nieuwe en bestaande klanten, om de producten en diensten van Blomsma te promoten en zo meer en betere leads te genereren en uiteindelijk klanten.

Online

 
 • Je co÷rdineert (content-) marketing campagnes en e-mailmarketing campagnes om, in overeenstemming met onze huisstijl, onze doelgroepen te bereiken en deze te doen converteren in leads en klanten. Je schrijft graag en gemakkelijk (web-) teksten en maakt e-mails en landingspagina's voor specifieke campagnes.
 • Je schrijft (web) teksten, zorgt dat deze SEO-proof zijn en altijd klantgericht. Ook schrijf je blogposts op basis van content die je zelf hebt verzameld, hetzij uit interne bronnen (collega's) of externe bronnen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de vindbaarheid van de verschillende websites van de Blomsma Groep. Hierin heb je een pro-actieve rol en werk je nauw samen met de verschillende divisies van Blomsma om de vindbaarheid te analyseren en te verbeteren. Ook zet je actief 'paid' media campagnes in, zoals Google Adwords en LinkedIn Sponsored Updates.
 • Je analyseert, rapporteert en adviseert periodiek en ad-hoc over de performance van de website(s) door middel van o.a. Google Analytics.
 • Je hebt ervaring (of de wens om snel ervaring op te doen) met Wordpress voor het plaatsen van teksten, beelden en andere media op de verschillende websites en klantenportals van Blomsma Groep. Het is een pre als je ook kennis hebt van Html.
 • Je voelt je thuis in sociale media en hebt ervaring met LinkedIn en Facebook.
 • Je bent betrokken bij de implementatie en co÷rdinatie van initiatieven zoals marketing automation, contentmarketing, e-commerce (webshop) activiteiten etc.
 

Offline & evenementen

 • Je initieert en co÷rdineert de creatie van marketing en salesmaterialen zoals leaflets, samples en brochures. Hierbij beheer en controleer je ook actief of alle marketinguitingen aan de Blomsma huisstijl voldoen.
 • Je ondersteunt de planning en organisatie rondom evenementen waar Blomsma aan deelneemt of zelf organiseert.
 • Je beheert actief de beeldbank met foto's en andere visuals en volgt daarin strikt de gestelde richtlijnen.

Marktonderzoek

Je hebt affiniteit met marktonderzoek en hebt ervaring met het doen van (online-) deskresearch, o.a. door middel van social media, websites en overige informatiebronnen.

Jouw profiel

 • een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van communicatie en/of marketing
 • zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • >4 jaar ervaring in een marketing positie.
 • Je kunt webpagina's vullen en beheren, voelt je thuis in e-mail marketing tools, klanten en prospect databases, contentcreatie (teksten), Google Adwords campagnes en in het werken met verschillende interne 'klanten'.
 • Je denkt in termen van doelgroepen, conversie en ROI op campagnes en initiatieven.
 • Je bent een teamplayer maar wel in staat zelfstandig te werken
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een zekere mate van ondernemersgeest
 • Je denkt bij alles: hoe kan dit beter?
 • Je bent een optimist: bij jou is het glas altijd halfvol
 • Je organiseert je werk efficiŰnt en planmatig

Wij bieden

 • Een baan bij een van de marktleiders in de sign markt in de Benelux en veiligheidsproducten wereldwijd.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan.
 • Serieuze ruimte voor creativiteit en kennisdeling.
 • Alle ruimte voor eigen initiatief.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan.
 • Een marktconform salaris en een goede reiskostenvergoeding.
  Voel je je aangetrokken tot de functie en ons bedrijf dan willen wij graag met je in gesprek. Stuur je motivatie en cv z.s.m. naar pz@blomsma.nl t.a.v. Jan Peter Verheuvel.   Wij zoeken per direct een fulltime:

MONTEUR SIGN

De functie

Je werkt bij een professioneel signbedrijf die voor (middel)grote klanten complexe signprojecten uitvoert. Je taken zullen bestaan uit het zelfstandig voorbereiden en plaatsen van gevel- en lichtreclames, doekframes en (bouw)borden. Aan de hand van plattegronden en technische informatie worden onder jouw verantwoordelijkheid, samen met collega's, montages op locatie uitgevoerd bij klanten. In dit vakgebied gaan kennis van vormgeving met metaal, elektra, kunststof en hout hand in hand. Bij gebleken geschiktheid is doorgroei naar de functie van voorman montage sign of junior projectleider mogelijk.

Profielschets

Je opleiding is bij voorkeur op MBO niveau, metaalbouwkunde of installatietechniek. Enige jaren ervaring in de bouw of industriele sector met montagewerk en/of veiligheidstechnische kennis is een pre. Je denkt oplossingsgericht, hebt technisch inzicht, werkt nauwkeurig, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en hebt geen hoogtevrees. Rijbewijs B(E) en VCA certificaat zijn ook een pre. Het komt voor dat je bij grote projecten meerdere dagen op locatie verblijft.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een veelzijdig bedrijf en volop doorgroeimogelijkheden. Naast een goed salaris, deelname in de pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we de mogelijkheid om middels technische cursussen jezelf verder te kunnen specialiseren.   Voel je je aangetrokken tot de functie en ons bedrijf dan willen wij graag met je in gesprek. Stuur je motivatie en cv z.s.m. naar pz@blomsma.nl t.a.v. Gert van der Ham. Acquistie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.